Görseldeki 3 farkı 8 saniyede bulanların gözleri şahin sayılıyor!

Zeka oyunları ile birlikte bilişsel işlev artarak beynin sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor. Bu oyunlarla birlikte IQ'nun belirlenmesi de kolay olmuş oluyor.

Güncelleme:

Hayatımızın bir yerinde kafa karıştıran görseller içerisinde bulmacalara rastlamışızdır. Bu testlerin adına zeka oyunları deniyor. Zeka oyunları ile birlikte IQ seviyesi belirlenmiş oluyor. Aynı zamanda dikkat seviyesinin de ölçülebildiği bu testler içerisinde yalnızca farkındalığı yüksek olan kişiler belirtilen nesneyi bulabiliyor. Zeka oyunları beyni sağlıklı tutmaya yarıyorken bilişsel işlevi de arttırmaya yarıyor. Bunun beraberinde yalnızca IQ'su yüksek olan kişiler 8 saniye içerisinde belirtilen nesneyi çözebiliyor. Bulmak için yalnızca 8 saniyeniz olduğunu ise unutmamanız gerekiyor. Kahvesinin yudumlayan iki kadın bulunan bu görsel içerisinde iki fotoğraf kıyaslandığında arada 3 fark olması gerekiyor. İşte, iki fotoğraf arasında 3 farkı 8 saniyede bulabileceğiniz o görsel...

Görselde bulunan 3 farkı 8 saniyede bulmanız gerekiyor

Sizlere gösterilmiş olan iki görsel içerisinde 3 fark bulunuyor. Bu iki görseli kıyasladığınızda 3 farkın hemen nerede olduğunu fark ettiyseniz zeka seviyenizin de yüksek olduğu gösterilmiş oluyor. Bunun yanı sıra 3 farkı yalnızca 8 saniye içerisinde bulmanız gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Görsel içerisinde bulunan detaylar hemen bulunamayacak şekilde gizlenmiş.

Oysa neredeyse aynı görünen bu iki resim arasında belirgin olan 3 fark bulunuyor. 3 farkı 8 saniye içinde bulduğunuzda IQ seviyenizin de yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Ancak zaman zaman gözümüzün önünde bulunan nesneleri bulmamız da kolay olmayabiliyor. Ondan dolayı bulamadıysanız üzülmenize gerek yok işte, sizler için iki görsel arasında bulunan 3 farkın bulunduğu yer...

Görseldeki 3 farkı 8 saniyede bulanların gözleri şahin sayılıyor! resim: 0

Görselde bulunan ayrıntılar

Görselde bulunan ayrıntıları 8 saniye içerisinde bulamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Oldukça aynı görünen bu iki resim arasında farklılıklar bulunuyor. Bu farklılıkların sayısı ise 3 olarak söylenebilir.

Farkı 8 saniye içerisinde bulan kişiler zeka seviyesinin yüksek olduğunun farkına varıyor. Görsel içerisinde vazoda bulunan çiçeklerin olduğu kısımda, kadının ceket kısmında ve kadının saçındaki taç kısmında farklılıklar yer alıyor.

Görseldeki 3 farkı 8 saniyede bulanların gözleri şahin sayılıyor! resim: 1

Yorumlar
Kalan Karakter 800