Görselde üzgün bir maymun bulunuyor: Keskin gözlere sahip olanlar bu farkı 6 saniyede buluyor!

Optik illüzyon testleri, gözleri ve beyinleri zorluyor. Bu optik illüzyon testimizde ise sevimli maymunlardan biri diğerlerinden farklı. Farklı olan maymunu 6 saniyede tespit edebilenler keskin gözlere sahip olanlar arasında yer alıyor.

Güncelleme:

İnternet dünyasında birçok zeka testi bulunuyor ve her biri farklı düzeyde zorluk sunarak eğlenceli bir deneyim sunuyor. Gözlem yeteneğini geliştiren bu optik illüzyonlar, popülerliğini koruyor. Şimdi size bir test sunuyoruz: Görselimizde yer alan sevimli maymunlardan biri diğerlerinden farklı. Hadi birlikte bakalım.

Görselde üzgün bir maymun bulunuyor: Keskin gözlere sahip olanlar bu farkı 6 saniyede buluyor! resim: 0

Sıralı maymunları gördünüz, şimdi aralarında farklı bir maymunu bulmanız gerekiyor. Ancak bu pek de kolay değil. Görsel zekası yüksek kişiler hızlıca bulabilirken, IQ seviyesi daha düşük olanlar için biraz zorlayıcı olabilir. Peki, görsel zekanıza ne kadar güveniyorsunuz? Hazırsanız, sürenizi başlatın.

Sevimli maymunlardan farklı olanı bulmak için 6 saniyeniz var. Hazır mısınız? Süreyi başlatın: 6, 5, 4... Hala bulamadınız mı? Sürenizin yarısı bitti. Şimdi son 3 saniye: 3, 2, 1 ve süreniz doldu. Eğer hala bu tatlı maymunların arasında farklı olanı göremediyseniz, size küçük bir ipucu verelim. Tüm maymunlar gülümsüyor ve mutlu görünüyor, ancak aralarında biri oldukça mutsuz ve suratı asık. Hala bulamayanlar için, aşağıda verilen görsel cevabı gösteriyor.

Görselde üzgün bir maymun bulunuyor: Keskin gözlere sahip olanlar bu farkı 6 saniyede buluyor! resim: 1

Farklı olan maymun, sağ alt köşede, üçüncü sırada ve ikinci sırada bulunuyor. Bu maymun, kırmızı bir daire içinde işaretlenmiştir.

Etiketler optik illüzyon
Yorumlar
Kalan Karakter 800