Eğer Gizli kediyi 15 saniyede bulabilirsen yüksek görsel zekaya sahipsin!

Uzmanlara göre, eğer bu optik illüzyon resmindeki gizli kediyi 15 saniye içinde fark edebilirseniz, siz yüksek görsel zekaya Sahipsiniz!

Eğer Gizli kediyi 15 saniyede bulabilirsen yüksek görsel zekaya sahipsin! resim: 0

Optik yanılsamalar beyinle alay eder ve bazen gözlerimizin önündeki objeleri görmekte zorlanabiliriz. Ayrıca, belirli optik yanılsamalar, gizli kişilik niteliklerimizi ve karakterimizi anlamamıza yardımcı olabilir.

Optik yanılsamalar, görsel ve algılama yeteneklerimizi değerlendiren çeşitli çeşitlerden oluşur. İşte bir başka şaşırtıcı test...

Dikkatli olun, bu optik yanılsamada gizli kediye yalnızca %1'inin 15 saniye içerisinde fark edebildiğini belirtelim. Siz acaba bu ender kesimde yer alabilir misiniz?

Hadi Başlayalım!

Eğer Gizli kediyi 15 saniyede bulabilirsen yüksek görsel zekaya sahipsin! resim: 1

Bu optik yanılsama resminde, az yapraklı bir ağacın yanında bulunan yaşlı bir köpek dikkat çeker. Ancak dikkatli olun! Hedefimiz, bu resimdeki gizli kediyi bulmaktır.

İlk bakışta, gizli kedinin fark edilmesi neredeyse imkansızdır... Uzmanlar, bu resimdeki gizli kediyi sadece yüksek zeka düzeyine sahip kişilerin fark edebileceğini belirtiyor.

Kediyi bulabildiniz mi?

Hayır mı?

Resmin bütününü dikkatle inceleyerek, şimdi kediyi fark edebilirsiniz. Eğer kediyi bulamadıysanız, önemli bir ipucu verebilirim...

Dal uçlarına odaklanmayı deneyin ve orada bir şey görebilirsiniz. Zaman hızla geçiyor. Kediyi bulmak gerçekten zor bir iş. Kediyi fark edenler, keskin gözleriyle takdiri hak eder.

İŞTE SONUÇ;

Eğer Gizli kediyi 15 saniyede bulabilirsen yüksek görsel zekaya sahipsin! resim: 2

Kaynak: Jagran Josh, Türkiye Gazetesi
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800
Relax Antalyam
Peki siz ordaki Fareyi bulabildiniz mi? Ben buldum resmi buraya koyan arkadaşım bile bunu fark etmemiştir bence Çünkü kedinin o agaca bir cikma sebebi var ve bu korkudan degil
Huriye Bayraktar
Kedi değil kedinin ruhu var orada, maalesef hayalet avcısı değilim😁
Miraç Gürler
sadece 7 sn sürdü
Bilal Bilal
Çok komik 🤢🥴