Domateslerin arasındaki gizli çilekleri bulan kazanıyor!

Geçtiğimiz dönemlerde farklı bulmacalar özellikle de internet platformlarında popüler bir hale gelmeyi başardı. İnsanlar dünya genelinde bu içeriklere yoğun şekilde ilgi duyuyor. Özel hazırlanan görsellerde kişilerden gizlenmiş detayı görmesi isteniyor.

Güncelleme:

Aklı zorlayan popüler görsellerden biri de domates bulmacası. Domates bulmacasında domateslerin içerisinde iyi bir şekilde gizlenmiş çileklerin bulması isteniyor. Yalnızca aynı özelliğe sahip olan ve diğer meyvelerden farklı 3 çileği bulmak bulmacanın temel amacı. Bulmaca son derece zor görünse de oyuncular tarafından rağbet görüyor. Bulmacanın zorluğunun sebebi hem çileğin hem de domatesin aynı renkte ve birbirine çok benzer olması. Sadece çok iyi bulmaca severler meyveleri 30 saniyeden çok daha kısa bir sürede görebilme imkanı buluyor. İşte domates bulmacasının tüm detayları...

Gizli çilekleri bulan kazanıyor

Bugünlerde göreni zorlayan ve çok popüler olan domates bulmacası herkesin dikkatini çekiyor. Domates içinde çilekleri bulma görseli akılları zorluyor. Dünya çapında ünüyle tanınan Macar illüzyonist Gergely Dudas tarafından hazırlanan bulmacada domateslerin arasında gizlenen çileği aramak oyunun temel kuralı olarak biliniyor. Görsel testler geçtiğimiz dönemde popüler hale gelip çoğu insanın becerilerini test eden oyunlar merakla bekleniyor. Birbirine çok benzeyen domatesler içerisine saklanan 3 çileği bulmayı amaçlayan bu testte hız çok önemli. Popüler resimdeki domates ve çilekler birbirine çok benziyor bu sebeple zorluk seviyesi de yüksek. Kendine güvenenler hemen bulmacadaki çilekleri aramaya başlayabilir. İşte milyonları zorlayan o test...


En kısa sürede bulmacayı çözen rekor kırıyor

Macar illüzyon Gergely Dudas’ın hazırladığı domates bulmacasında ürüne dayalı akıl testinde domateslere gizlenmiş üç adet çileğin bulması isteniyor. Bulmacada birbirine benzeyen pek çok kırmızı meyve ve sebze görebilirsiniz.

Domateslerin içinde bulunan 3 çileği bulanlar küresel çapta rekora imza atıyor. Domates bulmacasında gizlenen 3 çileği de bulabilen herkes dünya rekoru kıracak. Bu illüzyondaki çilekleri 30 saniye içinde bulmak son derece önemli. Domates çilek bulmacası rekabeti sosyal medyada hız kesmeden devam ediyor.

Domateslerin arasındaki gizli çilekleri bulan kazanıyor!  resim: 0

Yorumlar
Kalan Karakter 800
ALİ Yokuş
Üste 2 adet var birde resmin kendisi çilek 🍓 illüzyon