YouTube 'PiP' modu nedir? Herkes kullanabiliyor mu?

YouTube, 'PİP' uygulamasını ücretsiz olarak tüm kullanıcılarına sunma yolunda adım atmış olabilir. Şu an için resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, bazı kullanıcıların geri bildirimlerine göre, bu özellik ABD dışındaki bölgelerde de ücretsiz olarak kullanıma sunulmaya başlamış gibi görünüyor.

Güncelleme:

YouTube, diğer uygulamalarda dolaşırken video izlemenizi sağlayan Picture-in-Picture (PiP) özelliğini ücretsiz olarak tüm kullanıcılara sunacak. 

2021'de YouTube, kullanıcıların diğer uygulamaları kullanırken video izleme deneyimini geliştirmek için Resim İçinde Resim (PiP) özelliğini başlattı. Bu özellik şu anda ABD'de tüm kullanıcılar için kullanılabilirken, diğer ülkelerde sadece YouTube Premium abonelerine özgüydü. Ancak, son raporlar, Avrupa'daki premium olmayan kullanıcıların artık YouTube'un PiP özelliğine erişebildiğini gösteriyor.

PiP modunun Türkiye dahil olmak üzere herkese açılması muhtemel görünüyor, ancak bu konuda kesin bir açıklama henüz yapılmadı.

YouTube PiP nedir? 

YouTube PiP, platformun "Resim-içinde-Resim" özelliğine deniyor.  Bu özellik, YouTube'da bir video izlerken ekranın bir köşesinde küçük bir pencere içinde videoyu tutmanıza izin verir.

Böylelikle, YouTube'daki videoları izlerken aynı anda diğer uygulamalarda veya web sitelerinde gezinebilir veya başka işlerle meşgul olabilirsiniz.  (NTV) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler Youtube
Yorumlar
Kalan Karakter 800