Youtube Music web sürümüne beklenen özellik geliyor!

Youtube Music web sürümüne, kullanıcılara kolaylık sağlayacak bir özellik geliyor. İşte detaylar...

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta, YouTube, kullanıcılarına çevrimdışı indirme özelliği sunma planları hakkında ipuçları vermişti. Gelen bir haberle bu özellik resmiyet kazandı.

YouTube Music Web, kullanıcılarına yakın gelecekte Spotify'daki gibi müzik indirme imkanı sunacak. Albümler ve şarkılar sayfasında artık "kitaplığa kaydet" yazısının yanı sıra üstteki üç noktalı taşıma menüsü arasında bir indirme tuşu da göreceksiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, kütüphane sayfasında "İndirilenler" adı altında yeni bir bölüm görüntülenecek.

İstediğiniz parçaları indirebileceksiniz

Google'a girdiğinizde "internet bağlantısı yok" uyarısı alabilirsiniz, ancak YouTube Music Web'de bu sorun ortaya çıkmayacak. Cihazınızda 30 günde bir internet bağlantısı aktif olduğu sürece istediğiniz parçaları indirebileceksiniz.

Bu özellik özellikle internet bağlantısının sınırlı olduğu bölgelerde kullanıcıların müzik dinleme deneyimini kesintisiz hale getirmeyi amaçlıyor. Özelliğin tamamlanması biraz zaman alabilir, ancak bu, YouTube'un yerel masaüstü uygulamalarını kullanıcılara sunma konusundaki çabalarına katkı sağlayacak.

Şarkıları indirebilmek için muhtemelen YouTube Premium üyesi olmanız gerekecek, ancak bu kısıtlama sadece müzik indirmek isteyenler için geçerli olacak. Podcast indirme özelliğinin ise henüz net bir bilgisi bulunmuyor.  Özellik, Chrome, Edge, Firefox ve Opera gibi tarayıcıları kullanan kullanıcılar için desteklenecek.

Etiketler Youtube
Yorumlar
Kalan Karakter 800