Yapay zeka destekli Sony DualSense yakında geliyor!

Sony, oyun deneyimini optimize ederek oyuncuların zafer elde etmesine katkı sağlayacak olan yapay zeka destekli DualSense modelini piyasaya sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme:

Oyuncuların dövüş oyunlarında daha etkili olmalarına yardımcı olacak bir yapay zeka desteği, Sony DualSense'e ekleniyor. Zorlu dövüşleri daha başarılı bir şekilde yönetebilmek amacıyla yapay zeka kullanımını planlayan Sony, yakında piyasaya sürülecek olan yapay zeka destekli DualSense modelini duyurdu.

Konsoldan oyun oynamak, özellikle FPS oyunlarını içeren dövüş oyunları, bilgisayar kullanıcıları için her zaman bir zorluk olmuştur. Sony, bu soruna çözüm getirmek adına yapay zeka destekli DualSense modelini geliştiriyor. Daha önce FPS oyunlarında otomatik odak özelliği sunarak kullanıcılarına kolaylık sağlayan Sony, yeni modelinde günümüzün popüler teknolojisi olan yapay zekayı kullanmayı hedefliyor.

Yapay zeka destekli Sony DualSense yakında geliyor!  resim: 0

Kullanıcı deneyimi artacak

Sony'nin yaptığı bir patent başvurusu, dokunmatik yüzeyi bir ekrana dönüştürerek yapay zeka tabanlı bir sisteme geçişi ortaya koydu. Yeni modelde düğme komutlarını görüntüleyerek oyunculara rehberlik etmeyi planlayan şirket, oyunun zorlu kısımlarında hangi girdilerin kullanılması gerektiğini önererek kullanıcı deneyimini artırmayı amaçlıyor.

Sony'nin yapay zeka destekli DualSense modeli, oyunculara oyun ipuçları ve öneriler sunarak özellikle dövüş oyunlarında büyük kolaylık sağlayacak gibi görünüyor.
 
 
 

Etiketler Sony Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800