X’ten dikkat çeken özellikler peş peşe geliyor! Artık gönderi alıntıları…

Elon Musk’ın satın alması sonrasında farklı pek çok özelliği ile ön plana çıkan X platformunda değişiklikler bitmiyor. Bu seferki değişiklikle birlikte gönderi alıntılarının kademeli bir şekilde kaldırılacağı açıklandı.

Güncelleme:

Eski adı ile Twitter olan “X” yeni özellikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Popüler sosyal medya platformunda yer alan “alıntılar” butonu kaldırılıyor. Artık gönderi alıntıları X platformunda yapıldığında diğer kullanıcı yorumları görülemeyecek.

Gönderilerdeki Alıntılarda Yorumlar Görülemeyecek

Elon Musk ile birlikte yepyeni bir döneme giriş yapan Twitter öncelikli olarak ismini değiştirmesi ile gündeme geldi. Yeni adı “X” olan platformda ise artık değişikliklerin önü epey açıldı. Eskiden gönderileri alıntı yapan kişiler, ilk kaynakta yer alan kullanıcı yorumlarını görebiliyordu. Ancak bu gelen değişiklik ile birlikte artık kaldırıldı. Yakın zamanda gerçekleşen bu olayın kademeli bir şekilde ilerletileceği açıklandı.

X’ten dikkat çeken özellikler peş peşe geliyor! Artık gönderi alıntıları… resim: 0

Şuan sadece Web kısmında olmayan alıntılar, ilerleyen süreçte mobil sürümde ve mobil uygulamada da olmayacak. Ancak bu özellik tamamen rafa kalkmıyor. Alıntı gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar ise “Gönderi etkileşimlerini görüntüle” sekmesi altından bunu gerçekleştirebilirler.

Etiketler Twitter X Elon Musk
Yorumlar
Kalan Karakter 800