X’te yeni dönem tüm hızı ile devam ediyor! Artık beğeniler…

Eski adı ile Twitter, yeni adı ile X olan dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformunda yeni dönem tüm hızı ile devam ediyor. Artık beğeniler bu platformda gizlenebilecek.

Güncelleme:

Elon Musk tarafından satın alınması sonrasında sürekli geliştirilen ve yenilikler ile kullanıcıları mutlu eden X platformu tüm hızı ile gelişime devam ediyor. Platform içerisinde yapılan açıklamada artık beğenilerin gizlenebileceği söyleniyor. Kullanıcı gizliliğini artırma amacıyla yapılan bu geliştirme kullanıcılar tarafından olumlu bulundu.

X beğenilenleri gizleme özelliği geldi

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından bir tanesi olan X, Elon Musk ile birlikte farklı pek çok özellik ile karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda beğenilerin gizli kalması da son bir hamle olarak karşımıza çıktı. Twitter ayarlar kısmından gizli beğeni özelliğini açarsanız eğer sadece beğenilenleri siz görebileceksiniz. Bu durumda kullanıcıların olumlu yorumlarına şimdiden mazhar oldu.

X’te yeni dönem tüm hızı ile devam ediyor! Artık beğeniler… resim: 0

Beğenileri gizleme özelliği ise şuanda sadece X Premium üyelerine özel olarak getirildi. Premium bir üyenin Premium süresi bittikten sonra yeniden bunu açmazsa eğer o zaman beğenilenlerin görülmesi de muhtemel olarak karşımıza çıkıyor. X şuan için aylık 8 $ ve 150 TL karşılığında Premium üyelik satışı yapıyor.

Etiketler Twitter X Elon Musk
Yorumlar
Kalan Karakter 800