Xiaomi'den uygun fiyatlı akıllı saat! İşte özellikleri...

Xiaomi'nin yeni akıllı saatinin Watch 2 olarak isimlendirilmesi bekleniyor. Bu uygun fiyatlı akıllı saatin özellikleri ve tasarımı gün yüzüne çıktı. İşte özellikleri ve fiyatı...

Xiaomi'nin giyilebilir teknoloji alanındaki çalışmaları kapsamında geçen yıl tanıtılan Xiaomi Watch 2 Pro'ya yeni özellikler eklenmesi için geri sayım başladı. Bu yeni akıllı saatin, daha mütevazi özelliklere sahip olması ve uygun fiyatlı olması beklenirken, son raporlar ürünün teknik özellikleri ve tasarım detaylarını ortaya koyuyor.

Xiaomi'nin bu yeni akıllı saati, Watch 2 olarak adlandırılması bekleniyor ve geçen yıl tanıtılan Watch 2 Pro ile aynı tasarım unsurlarına sahip olacak. Ancak, sağ taraftaki tacin olmaması bu yeni modelin öne çıkan özelliklerinden biri olacak gibi görünüyor. Teknik özellikler açısından ise bazı değişiklikler göze çarpıyor.

Xiaomi'den uygun fiyatlı akıllı saat! İşte özellikleri... resim: 0

Xiaomi Watch 2 özellikleri neler? 

Cihaz, 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip ve her zaman açık ekran moduna sahip 1,43 inç dairesel AMOLED bir panele sahip olacak. Cam kapak nedeniyle ilk etapta tam olarak görülemeyen geniş bir çerçeve ile çevrili olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca, ürünün 50 metreye kadar su geçirmez olduğu bilgisi de paylaşılmış.

Akıllı saatin gücünü sağlayacak işlemci, Watch 2 Pro'da da kullanılan Snapdragon W5+ Gen 1 olacak. Ayrıca, Google Play Store, Google Haritalar, Google Cüzdan ve NFC gibi özelliklere erişim sağlayacak olan MIUI Watch tabanlı Wear OS arayüzü de bulunacak.

Xiaomi Watch 2  fiyatı ne kadar olacak? 

Tek şarjla 65 saate kadar kullanım ömrü sunması beklenen akıllı saat, adım sayacı, uyku takibi, SpO2 takibi ve 150 farklı spor modunu içeren özelliklere sahip olacak. Son olarak, ürünün 199 ila 219 euro arasında değişen fiyatlarla satılması planlanıyor. (Shiftdelete) 

Etiketler akıllı saat Xiaomi
Yorumlar
Kalan Karakter 800