Xiaomi Watch 2 Pro özellikleri belli oldu: Ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi, akıllı saat pazarında Samsung ve Apple ile rekabeti artırmak için yeni modelini tamamladı. Ünlü analist Digital Chat Station, geçtiğimiz haftalarda geliştirilen Xiaomi Watch 2 Pro'nun bazı teknik özelliklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Güncelleme:

16 Eylül'de düzenlenecek olan bir etkinlik sırasında, Xiaomi'nin 14 ailesiyle birlikte bazı aksesuarlarını tanıtacağı iddia ediliyor. Xiaomi'nin akıllı saat pazarındaki kullanıcı kitlesini genişletmek için Watch 2 Pro modelini sunması bekleniyor.

Xiaomi Watch 2 Pro özellikleri

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllı saati, bir OLED ekranla gelecek. Şirket, Watch S2 modelinde AMOLED bir ekrana sahipti.

Xiaomi Watch 2 Pro özellikleri belli oldu: Ne zaman tanıtılacak?  resim: 0

Cihazın eSIM özelliği bulunacak ve 4G desteği sunacak. Ancak cihazın görüşme yapabilme yeteneği için henüz mikrofon varlığıyla ilgili bir bilgi verilmedi.

Xiaomi Watch 2 Pro modeli, kullanıcılara 520 mAh bir batarya sunacak. Bu, cihazın yaklaşık olarak 15 gün pil ömrüne sahip olacağı anlamına geliyor. Öte yandan, Xiaomi Watch S2 modelinde bu değer yaklaşık olarak 12 gün olarak açıklanmıştı.

Xiaomi Watch 2 Pro özellikleri belli oldu: Ne zaman tanıtılacak?  resim: 1

Xiaomi Watch 2 Pro, diğer akıllı saatlerde de bulunan SpO2 ve nabız ölçer sensörlerini içerecek. Cihazın spor takibi modunun ise önceki modele göre daha gelişmiş sonuçlar sunması bekleniyor.

Etiketler akıllı saat Xiaomi
Yorumlar
Kalan Karakter 800