X'den yeni bir hamle daha! Yeni özellik artık kullanılamayacak!

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra pek çok değişim yaşayan X eski adı ile Twitter, Circle özelliğini sonlandırma kararı aldı. Bu özelliği kapatacağını kullanıcılara duyuran platformda artık konuşulanlar sadece birkaç kişilik grup içerisinde kalmayacak. Herkes paylaşımları takip edebilecek!

Güncelleme:

Twitter yani X platformunda pek çok yeni özellik gelirken bazıları da kullanılmadan geri gidiyor. Bu özellik paylaşımların sadece bir gruba özgü olmasını sağlıyordu. Yakın arkadaşlar kategorisine yapılacak olan paylaşımın o kategoriye seçilen kişilere özel olarak duyurulmasını sağlayan özellik artık devre dışı kalacak. Üstelik bu özelliğin Ekim ayından itibaren kullanılmayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

X'den yeni bir hamle daha! Yeni özellik artık kullanılamayacak! resim: 0

31 Ekim 2023 tarihinde kullanımdan kalkacak olan özellik ile birlikte yakın çevreler artık kullanımdan kalkacak. Üstelik bu tarihten sonra ise insanların Circle gönderilerine bakmalarına da izin verilecek. Yani bu çerçevede gönderilen gönderiler varsa onların silinme zamanı geliyor demektir.

Circle, sadece birkaç ay dayanabildi

Twitter, Circle özelliğini birkaç ay boyunca test etti. Ağustos 2022 itibari ile kullanıma sunulan bu özellik Ekim 2022 itibari ile son bulacak. Sadece 150 kişinin eklenmesine olanak tanıyan özellikte insanların kendilerine ait bir çevre oluşturmasına olanak tanındı. Ancak bununla birlikte bazı gönderilerin hala başkaları tarafından da görülebildiği şikayetleri geliyordu. X (Twitter) bununla birlikte özellikle bu süreçlerden de kurtulmuş olacak.

Etiketler Twitter X Elon Musk
Yorumlar
Kalan Karakter 800