X'den yeni abonelik planları: İşte fiyatları...

X (Twitter), Premium Plus isimli iki yeni abonelik planı ekledi. İşte abonelik planlarının özellikleri ve fiyatı...

X, eski adıyla Twitter, kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlayarak iki yeni abonelik planını tanıttı. İlk olarak, aylık 300 TL ücretle sunulan "Premium Plus" planı kullanıcılara yanıtlar konusunda öncelikli destek sağlıyor.

Premium Plus, X'in önceki Twitter Blue olarak bilinen standart Premium planının sunduğu avantajları genişletiyor. Bu, mavi doğrulama onay işareti, tweet düzenleme yetenekleri, gönderi karakter sınırlarının artırılması, uzun video yükleme seçeneği, güvenli şifreli doğrudan mesajlaşma ve daha fazlasını içerir.

X temel abonelik planı fiyatı ne kadar?

Ayrıca, daha uygun fiyatlı bir "Temel" abonelik planı da aylık 150 TL ücretle sunuluyor. Ancak, bu seçenek doğrulama işareti ile gelmiyor. Temel plan aboneleri yanıtlarında daha sınırlı bir destek alacaklar. Bu plan, daha az reklam içermez ve X'in medya stüdyosuna erişim sağlamaz.

X standart Premium abonelik fiyatı ne kadar?

Yeni abonelik seçenekleri şu anda sadece web üzerinden satın alınabilir. Ayrıca, standart Premium abonelik yıllık olarak 1.569,99 TL'ye mal olmaktadır.

Bloomberg'in son raporlarına göre, X (Twitter), çeşitli ücretli üyelik seviyelerini denemekte ve Elon Musk tarafından yönetilen şirket, gelir elde etme yollarını araştırmakta. Bu araştırmalar, Yeni Zelanda ve Filipinler'deki kullanıcılardan yıllık 1 dolarlık nominal bir ücret alınması gibi yöntemleri de içeriyor.

Ayrıca, Musk, canlı yayın, görüntülü ve sesli aramalar gibi yeni özellikleri tanıttı ve gelecekte bankacılık hizmetlerini dahil etmeyi düşündüğünü de belirtti.

Etiketler Twitter Elon Musk X
Yorumlar
Kalan Karakter 800