X, ücretli oluyor! Elon Musk doğruladı

Sosyal medya platformu X (Twitter) ücretli oluyor. Peki fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Güncelleme:

Twitter veya yeni adıyla X, artık ücretsiz etkileşimlerin sona ereceği bir döneme giriyor. Yapılan bir güncellemeyle X'in yeni kullanıcılardan temel etkileşimler için ücret talep edeceği açıklandı. Bu güncellemeyle birlikte paylaşım yapmak, yorum göndermek, beğeni ve kaydetme işlemleri için kullanıcıların 1 dolar ödemesi gerekecek. Bu sistem önceden Yeni Zelanda ve Filipinler'de test ediliyordu ancak şimdi daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunuluyor gibi görünüyor.

Bu güncelleme sosyal medyada tartışmalara neden oldu ve şirketin İcra Kurulu Başkanı ve CTO'su olan Elon Musk, bot hesapları engelleme amacıyla bu uygulamanın devreye alınacağını doğruladı. Musk, yapay zeka araçlarının bot testlerini geçebileceğini belirtti.

Bot hesaplarını engelleme amacıyla yeni üyelerden ücret talep etme planı bazı kullanıcılar tarafından mantıklı bulunsa da, çoğunluk aynı fikirde değil. Şirketin daha fazla kullanıcı çekmeye çalıştığını göz önünde bulundurduğumuzda, bu kararın gündemden uzun süre düşmeyeceği tahmin ediliyor.

Etiketler Elon Musk Twitter
Yorumlar
Kalan Karakter 800