X (Twitter)’da şok! Elon Musk canlı yayında açıkladı! Bundan böyle tüm kullanıcılar…

Elon Musk ile Twitter farklı bir hale gelmeye devam ediyor. Önce adını değiştirerek X platformu olan Twitter’da yenilik rüzgarı hala dinmiş değil. Şu ana kadar pek çok değişim yaşanan platformda yeni gelişmelerde peş peşe gelmeye devam ediyor. İşte detaylar…

Güncelleme:

Elon Musk, eski adı Twitter olan X platformu ile ilgili şaşırtıcı gelişmeleri duyurmaya devam ediyor. Yakın zamanda X’in tüm kullanıcılar için ücretli olacağını açıklayan Musk, bunu bir canlı yayında tüm dünyaya ilan etti.

Elon Musk ile Twitter farklı bir hale gelmeye devam ediyor. Önce adını değiştirerek X platformu olarak lanse edilen Twitter’da yenilik rüzgarı hala dinmiş değil. Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından pek çok gelişme yaşanan platformda yeni gelişmelerde peş peşe gelmeye devam ediyor. İşte detaylar…

X (Twitter)’da şok! Elon Musk canlı yayında açıkladı! Bundan böyle tüm kullanıcılar… resim: 0

Tesla, SpaceX ve X’in en başındaki kişi olan Musk, sosyal medya platformu ile ilgili şaşırtan kararlar almaya devam ediyor. Şu ana kadar ücretsiz olarak yayın hayatına devam eden Twitter, yakın zamanda ücretli hale gelecek. Peki, X neden ücretli olacak?

X platformu neden ücretli oluyor? Ücreti ne kadar?

Satın aldığı ilk günlerde de söylediği gibi Musk, X içerisinde pek çok bot olduğunu söylüyor. Bunda da aslında haksız sayılmaz. Ancak bundan kurtulmak için çalışmalarını sürekli olarak devam ettiren Musk, bu anlamda gereken müdahaleyi de fazlası ile gerçekleştirecek. Devasa bir bot ordusundan korunmak için çarenin ufak bir ücret almakta olduğunu düşünüyor.

Şuan için ücret konusunda Premium plana göre henüz ne kadar farklı olacağını düşünmediklerini de sözlerin ekleyen Musk, aylık olarak 550 milyon aktif kullanıcıya hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi. 550 milyon kullanıcının ise her gün 100 – 200 milyon tane gönderi paylaştığının da altını çizdi.

Etiketler Twitter X Elon Musk
Yorumlar
Kalan Karakter 800