X kullanıcıları için yeni Premium abonelik seçenekleri geliyor

X Premium aboneliğinin 3 farklı şekilde olacağı ortaya çıktı. Kullanıcılara seçilen pakete göre reklam gösterimi yapılacak. İşte detaylar...

Güncelleme:

Dünyanın en popüler mikroblog platformu olan X (eski adıyla Twitter), yakın bir gelecekte önemli yeniliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Bağımsız geliştiricilerin uygulama kodlarında keşfettikleri yeni bir özellik, platforma çeşitli abonelik seçeneklerinin ekleneceğini gösteriyor. Kullanıcılar, X Premium abonelik paketi altında farklı seviyelerde 3 farklı paketle karşılaşacaklar. Peki, bu yeni abonelik paketleri neler sunacak?

Bağımsız geliştirici Aaron'ın incelediği kodlara göre, X'in yeni abonelik paketleri "Premium Basic", "Premium Standard" ve "Premium Plus" olarak adlandırılacak. Bu paketler, esasen X Premium'un tüm özelliklerine erişimi sağlayacak. Ancak önemli bir farkla: Yeni abonelik paketleri, kullanıcıların platformdaki reklamlardan arınmalarına imkan tanıyacak.

Yeni abonelik paketleri arasındaki temel fark, reklamlarla ilgili. Kullanıcılar artık X'i tercihlerine bağlı olarak reklamsız bir şekilde kullanabilecekler. Fiyatlar büyük olasılıkla kullanıcıların seçimlerine bağlı olarak değişecek, ancak bu konuda henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Yeni paketlerin fiyatları için bir süre daha beklememiz gerekecek.

X'in yeni abonelik paketlerinin reklam tercihleri:

  • Premium Basic: Normal seviyede reklam gösterimi yapılacak.
  • Premium Standard: Normalden daha az seviyede reklam gösterilecek.
  • Premium Plus: Kullanıcı reklam görmeyecek.

X'in yeni abonelik paketlerinin ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili şimdilik bir açıklama yapılmadı. 

 

Etiketler reklam X
Yorumlar
Kalan Karakter 800