Whatsapp'tan yeni özellik! Artık kolayca bulunacak

WhatsApp, kullanıcıların uygulamada gezinmesini ve konuşmaları kolayca bulmalarını sağlamak için yeni bir özellik olan Sohbet Filtreleri'ni sunuyor.

WhatsApp kullanıcıları uzun süredir bireysel ve grup mesajlarıyla uğraşıyorlar ve bu durum bazen geçmiş mesajlar arasında belirli bir konuşmayı bulmayı zorlaştırıyor. Ancak yeni özellik, kullanıcılara mesajları ayırmak için bir çözüm sunuyor.

Whatsapp sohbet filtreleri özelliği nedir?

Yeni Sohbet Filtreleri özelliği, kullanıcıların konuşmalarını üç kategoride düzenlemelerine izin veriyor: Tüm Sohbetler, Okunmamış Sohbetler ve Gruplar. Tüm Sohbetler arayüzü, bireysel ve gruplardan gelen tüm mesajları gösterecek.

Okunmamış Sohbetler filtresi, yalnızca okunmamış veya işaretlenmiş sohbetleri içeren konuşmalara odaklanıyor, bu da kullanıcıların yanıtlanması gereken mesajları bulmalarına yardımcı oluyor. Gruplar filtresi ise, topluluk ve grup konuşmalarını listeleyerek kullanıcıların grup mesajlarına odaklanmalarını sağlıyor.

Bu filtreler, farklı konuşma türlerini kategorize ederek WhatsApp mesajlarının düzenini artırmayı hedefliyor. Kullanıcılar ayrıca belirli sohbet türlerini ayırabilir ve istedikleri zaman kolayca yanıtlayabilirler.

Özellik ne zaman gelecek? 

Sohbet Filtreleri özelliği, bu hafta WhatsApp kullanıcılarına kademeli olarak sunulmaya başlanıyor. Özellik, önümüzdeki haftalarda tüm iOS ve Android kullanıcıları için sohbetler ekranının üst kısmında yer alacak.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800