Whatsapp'tan kullanıcı etkileşimini artıracak yeni özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, gelen bilgilere göre kullanıcı etkileşimini artıracak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıllarda, Instagram hikayelerine benzer bir özellik olan durum güncellemesi özelliğini duyuran WhatsApp, bu özelliğin daha fazla kullanılabilmesi için çalışmalara başladı. WABetaInfo ekibi tarafından keşfedilen durum güncellemesi bildirim özelliği, Android 2.24.6.19 beta sürümünde test edilmeye başlandı.

Bu geliştirme ile kullanıcılar, durum güncellemelerinde belirli kişilerden bahsettiklerinde doğrudan bildirim gönderebilecekler. WhatsApp, kullanıcılar tarafından paylaşılan yeni ve görülmemiş durum güncellemeleri olduğunda kullanıcıları bilgilendirmek için bir özellik test ediyor.  Bu özelliğin 2024 içerisinde son kullanıcıya sunulması bekleniyor.

Bir senaryoda, kullanıcının henüz kontrol etmediği bir durum güncellemesinde bahsedilirse, bildirimler gönderilebilir. Bu mekanizma, kullanıcıların kendilerini ilgilendiren önemli güncellemelerden doğrudan haberdar olmalarını sağlayacak.

Bildirimleri tetikleyen diğer bir potansiyel faktör ise favori kişilerle yapılan etkileşimler olabilir. WhatsApp, kullanıcıları favorilere ekledikleri kişilerin görülmemiş durum güncellemeleri hakkında bilgilendirmeyi önceliklendirecek.

Etiketler WhatsApp
Yorumlar
Kalan Karakter 800