Uygun fiyatlı Samsung Galaxy S24 FE! Çıkış tarihi belli oldu

İşte uygun fiyatlı Galaxy S24 FE'nin özellikleri, fiyatı ve olası çıkış tarihi!

Güncelleme:

Samsung'un heyecanla beklenen Galaxy S24 FE'sinin tanıtımına çok az kaldı. Şimdiye kadar cihazla ilgili pek fazla bilgi olmasa da son zamanlarda bu durum değişmeye başladı. Son raporlar, akıllı telefonun öne çıkan özelliklerini ve muhtemel tanıtım tarihini gün yüzüne çıkarıyor. 

Samsung'a yakın bir kaynak olan GalaxyClub, şirketin R12 kod adlı yeni bir telefon üzerinde çalıştığını ortaya koydu. Bu telefonun, uzun zamandır beklenen Galaxy S24 FE olduğu ve kasım sonrasında piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Hatırlanacağı üzere, önceki model olan Galaxy S23 FE ekim ayında piyasaya sürülmüştü, bu da biraz gecikme olacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S24 FE, herhangi bir aksilik olmadığı takdirde, önceki modellerde olduğu gibi iki farklı işlemci seçeneği sunacak: Snapdragon 8 Gen 3 ve Exynos 2400. Ancak, burada belirtmek gerekir ki bu seçim, bölgesel zorunluluklar doğrultusunda olacak.

Akıllı telefonda 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 Megapiksel telefoto lens ile üçlü kamera kurulumu bulunacak. Önde ise muhtemelen 10 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Fiyatı ne kadar? 

Mevcut Galaxy S23 FE modelinde 8 GB RAM bulunuyordu. Ancak yeni cihazla birlikte 12 GB RAM seçeneği de sunulacak. Depolama tarafında ise 128 GB ve 256 GB seçenekleri olacak. Son olarak, Samsung Galaxy S24 FE'nin bu yılın sonlarına doğru tanıtılması ve 599 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800