Uygun fiyatlı OnePlus Pad Go'nun tanıtım tarihi belli oldu

Merakla beklenen OnePlus Pad Go modelinin çıkış tarihi belli oldu. Peki tablet ne zaman tanıtılacak?

OnePlus, tablet sektöründeki pazar payını artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürmekte. Çinli firma, geçtiğimiz aylarda Pad modeliyle pazarına adım atmış ve hızla Pad Go modelini piyasaya sürerek ürün yelpazesini genişletecek. Son olarak, tabletin tanıtım tarihi de netlik kazandı.

OnePlus Pad Go modelinin tanıtımı ne zaman?

Daha önce ortaya atılan iddialar genellikle OnePlus Pad Go modelinin Ocak 2024'te tanıtılacağı yönündeydi. Hatta bu cihazın OnePlus 12 ve 12R modelleriyle birlikte tanıtılacağı iddia ediliyordu. Ancak son yaşanan gelişmeler bu iddiaları çürütüyor.

Tablet, kısa bir süre önce ünlü e-ticaret platformu Flipkart'ta listelendi. Bu gelişme, tabletin çıkış tarihinin Ocak değil, ekim ayının ilk haftasında olacağını gösteriyor. Henüz kesin bir tarih belirlenmemiş olsa da, şirkete yakın kaynaklar 4 Ekim tarihi üzerinde duruyor.

Uygun fiyatlı OnePlus Pad Go'nun tanıtım tarihi belli oldu resim: 0

Modelin özellikleri neler?

Geçtiğimiz günlerde OnePlus, sosyal medya üzerinden yaklaşan Pad Go modelinin tasarımını paylaştı. Buna göre, tablet tasarım açısından standart Pad'e oldukça benzerlik gösteriyor. En önemli değişiklik arka panelin mat ve parlak olmak üzere ikiye bölünmüş olması. Önceki modelde bulunan orta üst kısıma yerleştirilen bir kamera ve ince çerçeveler gibi detaylar bu modelde de karşımıza çıkıyor.

Şu an için OnePlus Pad Go'nun kullanıcı deneyimi sunacağı teknik özelliklerle ilgili net detaylar bulunmamakta. Söylentilere göre, tablet özellikleri bakımından OnePlus Pad'den birkaç seviye aşağıda olacak ancak fiyat performans odaklı olacağı belirtiliyor. Hatta iddialara göre, 2K çözünürlükte ve 7:5 en boy oranında bir ekranla gelecek.

Etiketler tablet
Yorumlar
Kalan Karakter 800