Uygun fiyatlı iPhone SE 4 bekleyenlere kötü haber!

Apple, iPhone SE 4 modeli üzerinde çalışmalara devam ediyor. Ancak bekleyenlerini üzecek bir haber geldi. Bu habere göre iPhone SE 4 modeli kullanıcılarını biraz daha bekletecek…

Güncelleme:

Apple, iPhone üstün performanslı ve pahalı serilerinin yanında daha uygun modellerde üretiyor. iPhone SE serisi bunlardan biri. Apple’ın uygun fiyatlı iPhone SE serisi 2016’dan beri kullanıcılarıyla… Geçen sene Mart ayında 3. Serisi çıkan telefonun, 4. serisi merakla bekleniyor. Ancak iPhone SE serisi bekleyenlerini üzecek bir söylenti ortaya çıktı.

MacRumors’ta yer alan habere göre, iPhone SE 4, önümüzdeki yıl da sahne almayacak. Kaynak olarak gösterilen Apple analisti Jeff Pu, çıkış tarihi olarak 2025 yılını gösterdi. Ayrıca Pu, TSMC tarafından Apple için yapılmış bir 5G modemin olduğunu belirtti.

iPhone SE 4 özellikleri

Apple cihazının ön panelinde 6.1 inçlik OLED ekran bulunacak. Ekran, Çin merkezli BOE tarafından üretilecek. Bilindiği üzere şirket, üretim sorunları nedeniyle iPhone 15 ailesinin OLED hattına dahil olamadı. Apple ise ekranların çoğunu Samsung ve LG’den aldı.

Bunun dışında iPhone SE 4 modelinin IP67 sertifikası ve 20W hızlı şarj ve 7.5W kablosuz şarjı destekleyen 3.000 mAh pile sahip olması bekleniyor.

Etiketler iPhone
Yorumlar
Kalan Karakter 800