Uygulamaları sizin için kullanıyor: İşte yapay zekalı akıllı telefon Rabbit R1!

Rabbit R1, CES 2024 fuarında tanıtıldı. Uygulamasız, sadece yapay zeka ile çalışan bu telefon merak ediliyor. İşte özellikleri ve fiyatı...

CES 2024 fuarıyla birlikte, teknoloji dünyasında birbirinden farklı ve yenilikçi ürünler tanıma fırsatı bulduk. Bu ürünler arasında öne çıkanlardan biri, şirin tavşan logosuyla süslenmiş Rabbit R1 oldu. Şimdi Rabbit R1'in özellikleri ve fiyatı nedir, kullanıcılara neler sunuyor, gelin detaylıca inceleyelim.

Rabbit R1, teknik olarak bir akıllı telefon olmasına rağmen, sunduğu özelliklerle sıra dışı bir deneyim sunuyor. Bu telefon, benzersiz bir yapay zeka entegrasyonuyla diğer telefonlardan ayrılıyor. Ayrıca şık ve farklı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Üstelik, cihazı kullanabilmek için herhangi bir uygulama marketine veya APK uygulamasına ihtiyaç duymuyorsunuz.

İçerisinde uygulama yok

Rabbit R1, aslında bir telefonun ötesinde bir akıllı asistan gibi işlev görüyor. Cihazın üzerinde herhangi bir uygulama bulunmasa da, güçlü bir yapay zeka işletim sistemine sahip. Tüm işlemlerinizi bu özel yapay zeka yazılımı aracılığıyla otomatik olarak gerçekleştiriyor. Bu yazılımın, yani dil modelinin çalışma mantığı, alışılmışın dışında bir yaklaşıma sahip.

Uygulamaları sizin için kullanıyor: İşte yapay zekalı akıllı telefon Rabbit R1! resim: 0

Rabbit R1'in büyük eylem dil modeli LAM, sadece görev yerine getirmekle kalmayıp öğrenme ve size bilgi verme konularında da yardımcı olan bir yapay zeka modelini temsil ediyor. Bu, Rabbit R1'in sadece bilgi öğrenmeyi değil, aynı zamanda bu bilgileri kullanmayı da becermesini sağlıyor.

Örneğin, bir kullanıcı müzik dinlemek istediğinde, Rabbit R1 kendi başına Spotify'a girebilir ve istenen şarkıyı seçebilir. Cihaz, 360 derece dönebilen bir kamera, fiziksel bir kaydırma tekeri ve iki uzak alan mikrofonu gibi özelliklere sahip. Video ve fotoğraf konusunda başarılı olan cihaz, aynı zamanda yan tarafında bulunan bas konuş düğmesi aracılığıyla komutları alıyor.

Fiyatı ne kadar?

Merakla beklenen Rabbit R1,  200 dolarlık bir fiyat etiketiyle Mart 2024'te markanın resmi internet sitesinde satışa sunulacak.

Etiketler Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800