Twitter’dan para kazandıracak 'Abonelikler' özelliği yayınlandı: İşte detaylar…

Twitter'dan para kazanılmasını sağlayacak 'Abonelikler' özelliği yayınlandı. Özellikler şu anda Türkiye’de kısmen kullanılabiliyor. İşte Twitter abonelikler özelliği…

Güncelleme:

Elon Musk, Twitter’da içerik üreticilerine 'abone olma' özelliğinin yayınlandığını açıkladı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, istedikleri içerik üreticiye aylık ücret karşılığında abone olabilecek. İçerik üreticiler, sistem ile para kazanma imkânı elde edecek.

Elon Musk, konuyla ilgili "Takipçilerinize uzun metinlerden saatler süren videolara kadar her türlü materyal için abonelik sunmak için başvurun! Ayarlardan "Para Kazanma" seçeneğine dokunmanız yeterli."

“İçerik oluşturucu aboneliklerini büyük bir hızla başlatıyoruz! Uzun formatlı metin, resimler veya video için çalışır.” açıklamalarında bulundu.

İçerik üreticileri abonelerine nasıl ulaşabilecek?

İçerik üreticileri, uzun formatlı metinler, resimler veya videolar paylaşabilecek. Ayrıca abonelere özel standart Tweet’ler paylaşılabilecek, özel Spaces odaları oluşturulabilecek.               

İçerik üreticilerine abone olan kullanıcılar, abone oldukları kişinin paylaştığı ‘abonelere özel’ içeriklere erişebilecek. Bu içeriklere yalnızca iOS ve Android cihazlardan erişim sağlanabilecek.  

Twitter Abonelikler ücretleri

Twitter, şu an için 2,99, 4,99 ve 9,99 dolarlık abonelik paketleri sunuyor. İçerik üreticileri, bu paketlerden istediğini seçebilecek. Abonelikler’in Türkiye fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Gelirin %97’si doğrudan içerik üreticilerine aktarılacak. Gelir 50 bin doların üzerinde ise bu oran %80’e düşecek.

Etiketler Elon Musk Twitter
Yorumlar
Kalan Karakter 800