Twitter'da beğeni gizleme dönemi başladı: Elon Musk'tan ilginç bir öneri geldi

X (Twitter) platformundaki beğeni gizleme özelliğinin erişime açıldı. Ancak Elon Musk, konuyla ilgili ilginç bir öneride bulundu.

Elon Musk'ın satın almasının ardından, X (eski adıyla Twitter) beklenmedik özellikleri test etmeye başladı. Geçtiğimiz ay içerisinde beğeni gizleme özelliğini deneme aşamasındaydı. Ancak Elon Musk, bu özelliği Eylül ayında küresel olarak erişime açılsa da kullanımını önermiyor.

Elon Musk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Artık beğenilerinizi gizleyebilirsiniz, ancak açık tutmanızı ve yalnızca ilginç gönderiler için yer işaretlerini kullanmanızı öneririm" dedi. Sosyal medya kullanıcıları için bir gönderinin aldığı beğeni sayısı her zaman önemli olmuştur. Ancak Twitter'da yıllardır daha önemli olan şey, kullanıcıların beğendiği gönderilerdi. Geçtiğimiz ay platform, beğenileri gizleme seçeneği sunarak bu alışkanlığa yeni bir bakış açısı getirdi.

Twitter'da beğeni gizleme dönemi başladı: Elon Musk'tan ilginç bir öneri geldi resim: 0

Beğenileri gizleme özelliği nedir?

Bu yeni özellik sayesinde, beğendiğiniz gönderileri diğer kullanıcılardan gizleyebilirsiniz. Özelliği etkinleştirdiğinizde, hem kullanıcıların zaman çizelgesinden hem de kendi profilinizden beğendiğiniz gönderiler gizlenir. Ancak kendi beğenilerinizi görmeye ve profilinizden erişmeye devam edebilirsiniz. Bu özellik sadece Twitter Blue (veya X Premium) abonelerine sunulmaktadır.

Bununla birlikte, son zamanlarda ortaya çıkan bir rapor, X'in son 10 yılın en düşük indirme sayısıyla büyük bir kullanıcı kaybı yaşadığını ortaya koymuştur. Bunun sebebi net bir şekilde bilinmemekle birlikte, kullanıcılar birçok özelliğin paralı hale getirilmesinden şikayetçi.

Etiketler Twitter Elon Musk X
Yorumlar
Kalan Karakter 800