TomTom ve Microsoft yapay zeka ile sesli kontrol için güçlerini birleştirdi!

TomTom, Microsoft ile iş birliği yaparak araç içi deneyimi kökten değiştirecek bir yapay zeka destekli sürüş yardımcısı geliştirdi.

Güncelleme:

TomTom, Microsoft ile iş birliği yaparak araç içi deneyimi kökten değiştirecek bir yapay zeka destekli sürüş yardımcısı geliştirdi. Bu inovatif sistem, Microsoft'un Azure OpenAI Hizmeti üzerine kurulu olacak ve kullanıcıların araçlarıyla doğal bir şekilde iletişim kurmalarına olanak tanıyacak.

TomTom ve Microsoft yapay zeka ile sesli kontrol için güçlerini birleştirdi! resim: 0

Sürücüler, belirli bir konuma gitme, rota üzerindeki durakları bulma, sıcaklığı ayarlama veya radyo istasyonunu değiştirme gibi komutlar verebilecek. Bu yeni sesli yardımcı, araç içi deneyimi daha etkileşimli hale getirerek sürücülerin taleplerine anında yanıt verecek.

Yapay zeka destekli sesli yardımcılar otomotiv sektöründe yenilikçi bir döneme imza atıyor!

Otomotiv endüstrisi TomTom ve Microsoft'un güçlerini birleştirerek geliştirdikleri yapay zeka destekli sürüş yardımcısı ile yeni bir döneme adım atıyor. Sürücüler, araçlarını sesli olarak kontrol edebilecekleri bu inovatif teknoloji sayesinde, günlük sürüş deneyimlerini daha keyifli hale getirecekler.

Bu sesli yardımcı, sadece navigasyon değil, aynı zamanda aracın birçok yerleşik özelliğini kullanma konusunda da sürücülere kolaylık sağlayacak. TomTom ve Microsoft'un bir araya gelmesi yapay zeka ile desteklenmiş sesli yardımcıların otomobil sektöründeki önemli bir gelişme olduğunu gösteriyor. CES'te gerçekleşecek demo ile bu yenilikçi teknolojinin ne kadar etkileyici olduğunu görmek için heyecanla bekliyoruz.

Etiketler Microsoft otomotiv
Yorumlar
Kalan Karakter 800