Tiktok'tan Spotify entegresi: Müzik arama derdine son!

TikTok, müzik alanında da ön plana çıkıyor. Birçok şarkı, bu platform sayesinde geniş bir kitle tarafından keşfediliyor. Son olarak TikTok müzik konusunda önemli bir gelişmeye imza attı ve bu kapsamda Spotify'ı TikTok platformuna entegre etti. İşte detaylar!

Güncelleme:

TikTok, özellikle gençler arasında popüler olan kısa video platformlarından biri. Bu platformdaki dikkat çeken unsurlardan biri de müzikler. Kullanıcılar, yeni şarkıları keşfetmek için TikTok'u tercih edebilir, bu da özellikle pek çok bilinmeyen sanatçının kitlesel olarak keşfedilmesine olanak tanır.

TikTok'un, kısa sürede milyonlarca dinleyiciye ulaşma potansiyeli, sanatçılar için de büyük bir öneme sahip. Bugün, platform müzik konusunda önemli bir adım attı ve dünyanın en popüler müzik platformlarından biri olan Spotify'ı ve Apple Music'i TikTok'a entegre etti.

Tiktok'tan Spotify entegresi: Müzik arama derdine son! resim: 0

Bu entegrasyon ile TikTok, kullanıcıların beğendikleri şarkıları uygulama dışına çıkmadan doğrudan Spotify listelerine eklemelerine olanak tanıyor. Bu işlem için platformdaki videolarda bulunan ve müziklere eklenen "Müzik uygulamasına ekle" seçeneği kullanılacak. Kullanıcılar, bu seçeneğe tıkladıklarında o müziği Spotify veya Apple Music'teki "Beğenilen Şarkılar" listesine ekleyebilecekler.

Varsayılan uygulama da ayarlanabilecek

Ayrıca, sürekli olarak Spotify, Apple Music ve Amazon Music gibi uygulamalar arasında seçim yapmak istemeyen kullanıcılar, tercih ettikleri uygulamayı varsayılan olarak ayarlayabilirler. Böylece herhangi bir seçim yapmadan, direkt olarak kullandıkları müzik platformuna şarkıları eklemek mümkün olacak.

Bu entegrasyon şu an için Birleşik Krallık ve ABD'deki normal ve Premium kullanıcılar için kullanıma açılmış durumda. TikTok'un açıklamasına göre, ilerleyen zamanlarda bu özellik diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak. (Shiftdelete)

Etiketler TikTok Spotify
Yorumlar
Kalan Karakter 800