TikTok’tan para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Yeni güncelleme ile…

TikTok’tan içerik üreticilerine müjde! Sosyal medya devinden para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte içerik üreticilerini sevince boğan o haber…

Güncelleme:

TikTok geliştirmelerine tüm hızı ile devam ediyor. İçerik üreticilerini memnun etmek için elinden geleni yapan Tiktok, her geçen gün farklı bir ilke imza atmayı başarıyor. Henüz yılın başında Effect Creator Rewards ile kullanıcılara daha fazla ödül veren, daha çok para kazanmalarını sağlayan uygulama yeni bir adım daha atıyor.

Effect Creator Rewards yılın ilk başında tanıtıldığında bütçesi 6 milyon dolar olarak belirtilmişti. Ancak ilerleyen süreçte tekrar değerlendiren yönetim bu fonun bütçesini artırma kararı aldı. Üstelik bu fona uygunluğu da genişletecek.

Henüz Türkiye’de yok!

Effect Creator Rewards henüz Türkiye’de açılmadı. İçerik üreticilerini bir nevi teşvik etmek için yapılan bu uygulama eskiden 500 bin TikTok videosunda kullanıldıktan sonra aktif oluyordu. Ancak şimdi 1.000 kez kullanılması ve her bir videoda en az 3 efekt veya 5 efekt olması yetecek. Yani böylece daha fazla kişi bu ödülden kazanmaya hak kazanacak.

Bir içerik oluşturucusunun Effect Creator Rewards ile bir videodan en fazla 14.000 $ kazanabileceği biliniyor. Ayrıca ay içerisinde de bir içerik oluşturucusu bu ödüllerden toplamda 50.000 $ kazanabilir. Böylece TikTok’un daha fazla para kazandırmaması için hiçbir neden bulunmuyor diyebiliriz.

Etiketler TikTok
Yorumlar
Kalan Karakter 800