Spotify'dan yeni özellik! Youtube'a rakip mi olacak?

Son günlerde, popüler müzik platformu Spotify, ekleyeceği yeni özellikle ilgili bir duyuru yaptı. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, müzik dinlerken şarkıların kliplerini de izleyebilecekler.

Spotify, son zamanlarda müzikseverler arasında heyecan yaratan önemli bir duyuru yaptı. Şirket, Premium kullanıcıları için şarkı kliplerini gösteren yeni bir özellik eklediğini duyurdu. Bu yeni özellik, kullanıcılara sevdikleri şarkıları ve sanatçıları deneyimleme konusunda yepyeni bir olanak sunuyor. Bu adım, Spotify'ın stratejisinde önemli bir değişimi işaret ediyor ve çevrimiçi müzik dinleme alışkanlıklarını potansiyel olarak dönüştürebilir.

Spotify Küresel Tüketici Deneyimi Başkanı Sten Garmark'ın açıklamasına göre, sanatçılar artık Spotify'daki şarkılarına klipler ekleyebilecekler. Şu anda test aşamasında olan bu özellik sayesinde dünya çapında ünlü sanatçıların parçalarında kliplerin bulunduğu görüldü, bunlar arasında Ed Sheeran, Doja Cat, Ice Spice, Aluna ve Asake gibi isimler yer alıyor.

Türkiye'ye ne zaman gelecek? 

Şu anda 11 ülkede kullanılabilen bu özelliğe, İngiltere, Hollanda, Polonya, Almanya, Kolombiya, İtalya, İsveç, Brezilya, Filipinler, Endonezya ve Kenya'dan erişim sağlanabiliyor. Ancak Türkiye için henüz ne zaman kullanıma sunulacağı açıklanmadı.

Etiketler Youtube Spotify
Yorumlar
Kalan Karakter 800