Spotify'dan 'Şarkı Falı' özelliği! Nasıl kullanılır?

Spotify, müzikseverlere sunduğu yeniliklerden biri olan "Şarkı Falı (Song Psychic)" özelliğini aktifleştirdi. Bu inovatif özellik, Spotify'ın müzik verilerini değerlendirerek size özel "Wrapped" adlı yıl sonu incelemesine dayanarak yeni müzik önerileri sunuyor.

Spotify, kullanıcılarının sorular sormasına ve müzik formatında yanıtlar almasına imkan tanıyan "Şarkı Falı (Song Psychic)" adlı yenilikçi bir özelliği piyasaya sürdü. Bu özellik, Wrapped'in temelini oluşturan bir uygulama üzerine kurulmuş olup, kişisel soruları cevaplamak için şarkı adları ve içeriklerinden yararlanıyor.

Spotify 'Şarkı Falı' özelliği nasıl kullanılır? 

Yeni özelliği denemek için mobil cihazınızda spotify.com/songpsychic adresini ziyaret edebilir veya Song Psychic'in web sitesindeki QR kodunu tarayabilirsiniz. Çeşitli geniş kategoriler arasından seçim yaparak, "Okul, Arkadaşlar ve Aile, Aşk, Kariyer, Hayatın En Büyük Gizemleri, Geleceğim, Kendim, Stil ve Öğle Yemeği" gibi konularda sorularınızı değerlendirebilirsiniz.

Spotify'dan 'Şarkı Falı' özelliği! Nasıl kullanılır?  resim: 0

Sorunuzu girdikten sonra, ekranda "Şarkı Falı" parmağınızı basmanız istenir ve ardından cevabınız, bir şarkı şeklinde ortaya çıkmadan önce arka planda mistik müzik eşliğinde renklerin dans ettiği bir görselle desteklenir.

Spotify'dan 'Şarkı Falı' özelliği! Nasıl kullanılır?  resim: 1

Şirket, Song Psychic'in Spotify'ın ücretsiz ve Premium abonelerine 64 farklı pazarda ve 21 dilde sunulduğunu belirtiyor.

Etiketler Müzik Spotify
Yorumlar
Kalan Karakter 800