Spotify'dan kitap tutkunlarına müjde: Ücretsiz dinleyebilirsiniz!

Spotify ücretsiz sesli kitap özelliğini test ettiğini duyurdu. Böylelikle istediğiniz her yerde sesli kitap dinleyebileceksiniz. İşte detaylar...

Güncelleme:

Müziğin keyfini çıkarmak için akla gelen ilk uygulamalardan biri kuşkusuz Spotify'dir. Ancak görünüşe göre Spotify, sadece müzik dinlemek için kullanılmak istemiyor. Geçen yıl sesli kitap özelliğiyle büyük bir adım attı ve şimdi bu özelliği daha da geliştirerek ücretsiz sesli kitap kütüphanesi oluşturma yolunda ilerliyor. Bu yenilik sayesinde artık nerede olursanız olun kitapların büyülü dünyasına adım atabilirsiniz.

Kolaylıkla kitap indirilebilecek

Spotify, zaten müzik ve podcastler konusunda kendini kanıtlamış bir uygulama olarak ses kategorisinde de varlığını sürdürüyor. Geçen yıl ise sesli kitap özelliğiyle yeni bir alanı keşfetti. Ancak bu alanda güçlü bir rakip bulunuyor: Audible. Spotify, bu rekabeti kazanabilmek için abonelerine ücretsiz sesli kitap dinleme olanağı sunuyor. Ayda yaklaşık 20 saat boyunca ücretsiz kitap dinleyebilirsiniz, ki bu yaklaşık olarak 2 kitaba denk geliyor.

Spotify, sesli kitap platformu Findaway'i satın aldıktan sonra sesli kitap özelliğini sunmaya başladı, ancak bu süreçte indirme başına ücret alınıyordu. Yeni güncelleme ile bu uygulama sona eriyor ve kullanıcılar artık kitapları doğrudan uygulama içinden indirebilecekler. Bu pilot program sayesinde kullanıcılar, istedikleri kitapları kolaylıkla indirebilecekler.

Kaldığınız yeri işaretleyebilirsiniz 

Podcast'leri 2015 yılında uygulamaya eklediği gibi, Spotify sesli kitapları da uygulama arayüzüne sorunsuz bir şekilde entegre etti. Bu sayede sesli kitapları kolayca bulabilir ve arayabilirsiniz. Ayrıca indirdikten sonra kitaplar Spotify kitaplığınızın ayrı bir bölümünde saklanır ve dinlemeye başladığınızda tanıdık araçları kullanabilirsiniz. Örneğin, sesli kitapları çevrimdışı olarak dinleyebilir, kaldığınız yeri işaretleyebilir ve oynatma hızını ayarlayabilirsiniz.
 

Etiketler Kitap Spotify
Yorumlar
Kalan Karakter 800