Sosyal medya fenomeni olmanın yeni kolay yolu “yapay zeka ile video üretme”

Yapay zeka ile artık video üretme dönemi başladı. Yapay zeka ile birlikte video üreten pek çok kişi bunları sosyal medyadan yayınlamaya başladılar bile.

Güncelleme:

Yapay zeka ile artık video üretme dönemi başladı. Yapay zeka ile birlikte video üreten pek çok kişi bunları sosyal medyadan yayınlamaya başladılar bile. Fenomen olmanın en zor yanlarından bir tanesi olan video üretme sorunu da böylece tarih oluyor. İşte detaylar…

Yapay zeka uzun zamandır aslında video üretiyor. Ancak videolarda bir türlü beklenen son yakalanamadı. Kalite olarak oldukça geride kalan bu videolara yenileri eklenmeye başladı bile. Buna göre yeni videolar kalite olarak da geride kalmıyor. Özellikle Stable Diffusion tarafından üretilen bu videoların kalitesi ve gerçekçiliği son derece yerinde. Yani artık sosyal medyada hangi videoyu paylaşsak diye düşünmeyeceksiniz.

Yapay ile video üretme dönemi

Stable Diffusion, karşımıza 2 farklı video seçeneği ile çıkıyor. Bunlardan bir tanesi SVD bir diğer ise SVD-XT. Bununla birlikte fotoğrafları dahi videolara dönüştüren bu yapay zeka görüntüleri 14 karede 576*1024 kalitesindeki videolara dönüştürebiliyor. Üstelik saniyede 3 – 30 kare arasında videolar dahi üretebiliyor. Yapay zekanın geldiği son nokta olarak karşımıza çıkan video üretimindeki kalitenin ilerleyen zamanlarda daha da artması bekleniyor. Stable Diffusion ise bu konuda şuan için öncü olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800