Samsung Ring'in tanıtım tarihi belli oldu

Samsung Galaxy Ring için geri sayım başladı. İşte detaylar...

Samsung, Temmuz ayının başlarında piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy Ring adlı ilk akıllı yüzüğüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sağlık odaklı giyilebilir cihaz pazarında önemli bir oyuncu olma hedefiyle yola çıkan Galaxy Ring'in boyutlandırma detayları sonunda gün yüzüne çıktı.

Galaxy Ring'e ait olduğu iddia edilen sekiz model numarasından oluşan bir set ortaya çıktı. SM-Q500'den SM-Q509'a kadar olan numaraların farklı yüzük boyutlarına karşılık geldiği düşünülüyor. Ancak sızdırılan model setinde Q503 ve Q504 numaralarının atlanmış olması dikkat çekiyor.

Samsung daha önce yapmış olduğu açıklamalarda Galaxy Ring'i 5 ila 13 beden arasında sunmayı planladığını belirtmişti. Ancak sızdırılan model seti, bu planın değişebileceğine işaret ediyor olabilir. Eksik numaraların varlığı, ürünün belirli bedenler için mi yoksa erkek ve kadınlar için farklı mı olacağı konusunda ipuçları sunuyor olabilir.

Galaxy Ring'in günlük aktiviteleri izleyeceği ve yapay zeka destekli Samsung Food ile bağlantılı olarak kalori tüketimi ve vücut kitle indeksi (VKİ) temelinde diyet önerileri sunacağı açıklandı. Ürünün isminin 23 Şubat tarihinde tescillendiğini biliyoruz ve sağlık ve uyku verilerini ölçebilen bir akıllı cihaz olarak tanımlanıyor. Bunu, adeta ekranı olmayan bir akıllı bilezik gibi düşünebiliriz.
 
 
 
 
 
 

Etiketler Samsung
Yorumlar
Kalan Karakter 800