Saat tutkunlarına müjde! OnePlus Watch 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

OnePlus Watch 2 ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte merakla beklenen OnePlus Watch 2'nin çıkış tarihi...

Güncelleme:

Son dönemde akıllı telefon dünyasında önemli bir çıkış yakalayarak adından sıkça söz ettiren OnePlus, ülkemizde de büyük bir ilgiyle izleniyor. Şirket, giyilebilir teknoloji alanında da başarı elde etmeyi hedefliyor ve bu doğrultuda OnePlus Watch 2 için çalışmalarını hızlandırdı.

OnePlus Watch 2'nin 2024 yılında tanıtılması planlanıyor. 2021 yılında Mart ayında piyasaya sürdüğü OnePlus Watch modeli ile akıllı saat dünyasına adım atan teknoloji şirketi, geçtiğimiz yıl Ekim ayında da OnePlus Nord Watch modelini tanıttı. Bu modellerle önemli bir kullanıcı kitlesine ulaşan OnePlus, görünüşe göre bu yılı boş geçirmeyecek.

Saat tutkunlarına müjde! OnePlus Watch 2'nin çıkış tarihi belli oldu! resim: 0

Ne zaman tanıtılacak? 

Ancak beklenen akıllı saat hakkında şu ana kadar çok fazla detay ortaya çıkmadı çünkü cihazın tanıtımı için daha uzun bir süre var. Teknoloji alanındaki bilgi birikimiyle tanınan Max Jambor'a göre OnePlus Watch 2 cihazının 2024 yılında tanıtılması bekleniyor.

Elde edilen kısıtlı bilgilere göre, OnePlus modelinin selefi gibi yuvarlak bir kadrana sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca Oppo ve OnePlus gibi teknoloji şirketleri birçok alanda işbirliği yapıyorlar. Henüz kesin bir iddia olmasa da cihazın Oppo'nun işletim sistemi olan Wear OS ile çalışabileceği söyleniyor. OnePlus Nord Watch modelinin sadece Hindistan'da satışa sunulması göz önüne alındığında, cihazın bir selefi olduğunu söyleyebiliriz. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800