Realme'den uygun fiyatlı yeni telefon! İşte özellikleri...

Realme, uygun fiyata en iyi ekran olacağını belirttiği Realme P1 serisini tanıtacak. İşte seri hakkında detaylar...

Realme'nin yeni P1 serisi, lansman öncesi perde arkasından göründü. 15 Nisan'da tanıtılacak olan Realme P1 ve P1 Pro'nun tüm özellikleri henüz açıklanmamış olsa da, şirket, lansman için bir karşılaştırma tablosu sunarak T-serisi ile kıyaslamış durumda. Ayrıca Realme, P1 serisinin en iyi kavisli ekrana sahip olacağını belirtti.

Telefon üreticisinin iddiasına göre, yeni telefon serisi, bu fiyat aralığında en iyi 120Hz AMOLED ve kavisli ekrana sahip olacak. Ayrıca tanıtılacak olan P1 Pro'nun ekranı, Pro-XDR desteği ve ekranların su damlalarının cihaza girmesini önleyen Rainwater Touch teknolojisiyle donatılmış durumda. P1 Pro ayrıca ekranın üst kısmında ortalanmış bir selfie kamerasına sahip.

Aynı zamanda iddialara göre, P1 Pro modeli, dört adet 2.2GHz ARM Cortex-A78 ve dört adet 1.8GHz Cortex-A55 olmak üzere sekiz çekirdeğe sahip Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisiyle 240 dolar altında en iyi Snapdragon işlemciye sahip olacak.

Öte yandan, Realme P1'in, dört adet 2.6GHz Arm Cortex-A78 ve dört adet 2.0GHz Arm Cortex-A55 olmak üzere sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 7050 yonga setiyle 180 dolar altında en hızlı işlemciye sahip olduğu iddia ediliyor. Realme P1'in ekran özelliklerine gelince, bu model, Pro'nun aksine 120Hz AMOLED ve 2000 nit'e kadar parlaklık sunan düz bir ekrana sahip.

Farklı renk seçenekleri

15 Nisan'da tanıtılacak cihazlardan P1 Pro, Phoenix Kırmızısı ve Papağan Mavisi renk seçenekleriyle sunulurken, P1 modeli, Phoenix Kırmızısı ve Tavuskuşu Yeşili renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Pro modeli IP54 sertifikasına sahipken, standart versiyonu IP54 derecesiyle geliyor. Her iki cihaz da 45W şarj desteği sunuyor. P-serisi, T-serisine kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip olacak ve dört yıl boyunca güncelleme alacağı tahmin ediliyor.
 
 
 

 
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800