Oyuncular için en ideal ekran çözümü: “Taşınabilir monitör”

AOC Gaming 16G3 oyuncu monitörünü duyurdu. Monitörün en öne çıkan özelliği ise taşınabilir olması olarak dikkat çekiyor.

Güncelleme:

Masaüstü bilgisayarların en büyük sorunlarından bir tanesi monitör. Hatta zaman zaman ikinci ekran olarak dahi monitörler kullanılıyor ancak taşınabilir olmaması en büyük problem. Artık bu problem tarih oluyor. Çünkü AOC Gaming tarafından yeni taşınabilir monitörler duyuruldu. Monitörün özellikleri şu şekilde:

·        144 HZ yenileme hızı

·        IPS ekran

·        Çift hoparlör

·        Full HD çözünürlük

·        Dahili stand

·        AMD FreeSync desteği

Oyuncular için en ideal ekran çözümü: “Taşınabilir monitör” resim: 0Gibi pek çok özellik bu monitör içerisinde yer alıyor. AOC Gaming tarafından geliştirilen bu monitör 16G3 ismi ile anılıyor. Ayrıca 15.6 inç ekran kapasitesine sahip.

AOC Gaming 16G3 ne kadar?

AOC Gaming 16g3 fiyatı da belli oldu. Özellikleri açısından rakiplerinin birkaç adım ötesinde olması onun tercih edilebilirliğini artırıyor. Ayrıca taşınabilir olması da onun oyuncular için tercih edilebilir olmasını sağlıyor. 250 nit parlaklık, 4 ms geriden gecikme, 1000:1 kontrast oranına sahip olması birer seçenek olarak göze çarpıyor. Ürün henüz Türkiye’de olmamasına rağmen satış fiyatı 250 pound olarak dikkat çekiyor.

Etiketler bilgisayar ekran
Yorumlar
Kalan Karakter 800