Otomobil devinden ilk akıllı telefon! İşte detaylar...

Polestar Phone hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Meizu tarafından üretilecek olan bu telefon, elektrikli otomobil devi Polestar'ın ilk adımını temsil edecek.

Güncelleme:

Volvo ve Geely'nin ortak elektrikli otomobil girişimi Polestar, ilk akıllı telefonunu geliştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Polestar Phone olarak adlandırılması beklenen bu model, son olarak Google Play Console üzerinde görüldü. Telefonun Android tabanlı olacağı ve Google hizmetlerini destekleyeceği, Meizu'nun arayüzü olan Flyme OS'u kullanacağı belirtiliyor.

Polestar, Meizu işbirliği ile geliştirdiği bu akıllı telefon projesine odaklanmış durumda. Google Play Console'daki listeleme, bu cihazın özelliklerine ve teknik detaylarına ışık tutarken, resmi adının "Polestar Phone" olduğunu ve henüz bir model numarasının eklenmediğini doğruluyor. Polestar, daha önceki bir lansmanda Phone 1 modelinin tasarım detaylarını paylaşarak, Meizu ile işbirliği içinde olduğunu duyurmuştu.

Otomobil devinden ilk akıllı telefon! İşte detaylar... resim: 0

Önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor

Henüz detayları belirsiz olan Phone 1'in, Polestar'ın elektrikli otomobilleriyle tam uyumlu olması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 veya Gen 2 işlemci ile donatılacağına dair sızıntılar bulunuyor. Cihazın önümüzdeki ay tanıtılması ve ilk olarak Çin pazarında satışa sunulması bekleniyor.

Polestar, genellikle Çin pazarına odaklanan bir elektrikli otomobil markası olmasına rağmen, son zamanlarda Avrupa'da modelleriyle kendini göstermeye çalışıyor. Hem ilk telefonları hem de elektrikli araçlarıyla ülkemizde ne zaman tanıtılacakları konusunda ise gelecekteki adımları bekleyip göreceğiz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800