Oppo'dan ücretsiz pil değişimi! İşte kampanyanın detayları...

Oppo, batarya sorunu yaşayan kullanıcılarını düşünerek yeni bir hizmet başlatma kararı aldı. Sızıntılara göre, yakın gelecekte pil değişim kampanyasını başlatmayı planlıyorlar.

Güncelleme:

Oppo, yeni modellerindeki genel garantiyi pil özelinde dört yıla çıkarmayı düşünüyor. Bu kampanya kapsamında kullanıcılar, dört yıl boyunca ücretsiz pil değiştirme hakkına sahip olacaklar. Ancak bu hizmetin, pil sağlığı yüzde 80'in altına düştüğünde ücretsiz olarak sunulacağı söyleniyor. Bu, diğer markaların iki yıllık ücretsiz değişim hizmetine göre daha avantajlı bir seçenek gibi görünüyor.

Kampanyadan yararlanacak ilk model Oppo A2 Pro

Oppo'nun yakında tanıtacağı yeni akıllı telefonu Oppo A2 Pro, bu kampanyadan faydalanacak ilk model olacak. Yani Oppo A2 Pro satın aldığınızda, iki yıllık genel garantiye ek olarak dört yıl boyunca pil değiştirme hakkına sahip olacaksınız. 

Oppo'dan ücretsiz pil değişimi! İşte kampanyanın detayları... resim: 0

Oppo A2 Pro'nun özellikleri

Sızıntılara göre, Oppo A2 Pro 6,7 inç büyüklüğünde bir OLED ekranla gelecek ve bu ekran FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunacak. Cihaz, gücünü Dimensity 7050 yonga setinden alacak ve 12 GB'a kadar RAM bellek desteği sunacak. Depolama seçenekleri ise 512 GB'a kadar olacak.

Ayrıca, Oppo A2 Pro'nun 5000 mAh'lik bir batarya ile geleceği ve 67W hızlı şarj desteğine sahip olduğu belirtiliyor. Arka tarafta 64 Megapiksellik ana kamera bulunurken, aynı zamanda 2 Megapiksellik bir makro kamera da yer alacak. Ön tarafta ise 8 Megapiksellik bir selfie kamerası bulunacak ve cihazın Android 13 tabanlı ColorOS 13 işletim sistemi ile çalışacağı biliniyor.

Etiketler oppo pil
Yorumlar
Kalan Karakter 800