Oppo Watch X tanıtıldı! 100 saate kadar kullanım süresi...

Oppo Watch X bugün tanıtıldı. Cihaz, Akıllı Mod özelliğini kullanarak 100 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor, İşte özellikleri...

Güncelleme:

Oppo, akıllı telefon sektörünün yanı sıra giyilebilir teknoloji alanında da ivme kazanıyor. Şirket, OnePlus ile sıkı bir iş birliği içinde bulunuyor ve MWC 2024 etkinliğinde OnePlus Watch 2'yi tanıtarak bu alandaki etkinliğini gösterdi. Şimdi ise Oppo, kendi markası altında önemli bir adım atıyor.

Akıllı saat sektöründe Oppo, OnePlus ile aynı çatı altında üretim yapmanın avantajını sonuna kadar değerlendiriyor. Bugün itibariyle, Oppo Watch X modelini tanıttı. Bu cihaz, geçtiğimiz günlerde duyurulan OnePlus Watch 2 ile aynı özelliklere sahip olarak karşımıza çıkıyor.

100 saate kadar kullanım süresi

Oppo Watch X'in kalbinde Snapdragon W5 Gen 1 işlemcisi bulunuyor. 500mAh bataryası, 7,5W hızlı şarj ile sadece bir saat içinde tamamen dolabiliyor. Cihaz, Akıllı Mod özelliğini kullanarak 100 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor, normal kullanımda ise 48 saate kadar dayanabiliyor.

Oppo Watch X tanıtıldı! 100 saate kadar kullanım süresi... resim: 0

Tasarım açısından Oppo Watch X, 2.5D kavisli safir cam 1,43 inç AMOLED ekrana sahip, 60Hz yenileme hızına sahip bir tasarıma sahiptir. Yuvarlak bir panele ve paslanmaz çelik bir kasaya sahiptir. Ayrıca, 5 ATM'ye kadar su geçirmezlik ve IP68 derecesi ile toz ve su koruması sunuyor.

Spor ve fitness özelliklerine baktığımızda, Oppo Watch X; 100'den fazla egzersiz modu, nefes takibi, gelişmiş uyku takibi ve çift frekanslı GPS desteği sunuyor. Watch X, Google'ın Health Connect platformuyla entegre edilen OnePlus'ın sağlık uygulaması OHealth ile birlikte geliyor.

Fiyatı ne kadar olacak? 

Oppo Watch X, Platin Siyahı ve Mars Kahvesi renk seçenekleriyle sunuluyor ve küresel pazarda 295 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. 

Etiketler oppo
Yorumlar
Kalan Karakter 800