Oppo Watch X özellikleri ortaya çıktı!

Oppo Watch X özellikleri belli oldu. 29 Şubat'ta tanıtılacak ürün, pil süresiyle dikkat çekiyor.

Oppo, akıllı saat pazarında daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşma hedefi doğrultusunda yeni modeli için çalışmalarını tamamladı. Oppo Watch X adındaki bu yeni model, OnePlus Watch 2 ile benzer teknik özelliklere sahip olacak. Detaylar, Oppo'nun yeni modeli Oppo Watch X'in özelliklerini içeriyor.

Oppo ve OnePlus, aynı çatı şirket altında faaliyet gösteriyor ve benzer donanıma sahip akıllı cihazları farklı model adları altında piyasaya sürüyorlar. OnePlus, 26 Şubat'ta yeni akıllı saati için bir duyuru yapacağını açıkladı ve hemen ardından Oppo da yeni modelinin tanıtım tarihini duyurdu.

29 Şubat'ta tanıtılacak

Oppo, kullanıcıların beğenisine sunmak için yeni modelini 29 Şubat'ta tanıtacak. Sızdırılan bilgilere göre, şirket, akıllı saatinde Qualcomm'un ürettiği Snapdragon W5 Gen 1 yonga setini kullanacak.

Snapdragon W5 Gen 1 işlemcisi, 4nm teknolojisi ile üretilmiş olup 250MHz bandında çalışan 4 adet Cortex-A53 ve 1 adet Cortex-M55 çekirdek içeriyor. Toplamda 5 çekirdekli bu işlemcinin grafik arabiriminde ise 1GHz A702 bulunuyor. İşlemci, ayrıca 2.133MHz LPDDR4 bellek desteği sunmaktadır.

15 gün pil süresi

Akıllı saatin ekranı 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip olacak ve 1.43 inç büyüklüğünde olacak. Oppo'nun akıllı saati, OLED panele sahip olacak.

Pil süresi konusunda iddialı olan cihaz, 10W şarj desteği ile 500 mAh bataryaya sahip olacak. Sızdırılan bilgilere göre, cihaz yoğun kullanımda 5 gün, tasarruf modunda ise 15 güne kadar pil süresi sunacak.

Akıllı saat, Google Wear OS 4 üzerinde çalışacak ve Platin Siyah ve Mars Kahverengi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Fiyat konusunda henüz bir sızıntı olmasa da, OnePlus Watch 2'nin fiyatıyla benzer olması bekleniyor.

Etiketler oppo
Yorumlar
Kalan Karakter 800