OnePlus Pad Go göz sağlığını koruyan özellikle geliyor!

OnePlus, bu yılın başında duyurduğu Pad modeli ile tablet pazarına adım attı. Firma, aradan fazla zaman geçmeden uygun fiyatlı Pad Go modelini piyasaya sunmayı planlıyor. Son gelişmelere göre, cihazın göz sağlığına önem veren bir özellikle geleceği duyuruldu.

Güncelleme:

OnePlus, yaklaşan Pad Go modeli ile ilgili lansman öncesi detayları paylaşmaya devam ediyor. Üretici, son olarak tabletin düşük mavi ışık teknolojisini desteklediğini belirten TUV Rheinland sertifikasına sahip olacağını duyurdu. Bu özellik, kullanıcıların göz sağlığını korumayı amaçlıyor. Cihazın beklenen özellikleri arasında 2.4K ekran çözünürlüğü, 7:5 en boy oranı sunan 11.35 inç LCD bir panel ve 523 gram ağırlık bulunuyor.

One Plus Pad Go özellikleri

Ünlü sızıntıcı (X) OneNormalUsername tarafından Twitter'da paylaşılan bilgilere göre, OnePlus Pad Go modeli MediaTek Helio G99 işlemcisinden güç alacak. Bu 6 nm mimariye sahip yonga seti, 2x 2.2 GHz ARM Cortex-A76 ve 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerinin yanı sıra Mali-G57 MC2 grafik birimini içeriyor.

OnePlus Pad Go göz sağlığını koruyan özellikle geliyor!  resim: 0

Cihazın çıkış tarihiyle ilgili pek çok rapor ve iddia bulunmakta. Ancak son bilgilere göre OnePlus, cihazı 6 Ekim'de kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor.

Modelde 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama yer alacak. Ayrıca microSD kart desteğiyle depolama genişletme imkanı sunulacak. Ürün, kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı ColorOS 13.2 arayüzünü çalıştıracak. Bununla birlikte, cihazda 8 Megapiksel ön ve 8 Megapiksel arka kamera bulunacak; ancak bu alanda büyük iddiaların olmadığı belirtiliyor.

Etiketler tablet
Yorumlar
Kalan Karakter 800