Mükemmel kamera deneyimi: Xiaomi 14 Ultra geliyor! Fiyatı ne kadar?

Xiaomi'nin kamera odaklı amiral gemisi modeli Xiaomi 14 Ultra için heyecan dolu bir geri sayım başladı. Peki fiyatı ne kadar olacak?

Cihazın özellikleri ve tasarımıyla ilgili net bilgilerin yanı sıra, kullanıcıların merak ettiği bir diğer önemli detay da kamera deneyimini daha da geliştirecek bir çevre birimi ürünüyle geleceği. Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar, kullanıcıların performans ve tasarım konularında herhangi bir endişe taşımadığını gösteriyor.

Xiaomi 14 Ultra fiyatı ne kadar olacak? 

Xiaomi 14 Ultra, önceki modelde olduğu gibi fotoğrafçılık deneyimini daha da ileri taşıyacak bir kamera kiti ile donatılacak. Bu çevre birimi ürünü, 2402CPS69C model numarasıyla 3C veri tabanında belirdi. Kamera kiti, 5V şarj ve 1.500 mAh desteği ile kablosuz bir yapıya sahip olacak. İçeriği henüz netleşmese de önceki ürünün adaptör halkası, dahili deklanşör düğmeli kamera kolu ve bir lens kapağı gibi özelliklere sahip olduğunu düşündüğümüzde, benzer bir içeriğin beklenmesi muhtemel. Bu özel çevre birimi, Xiaomi 14 Ultra ile birlikte piyasaya sürülse de diğer Xiaomi telefonlarıyla da uyumlu olacak. Ürünün fiyatı ise 100 ila 200 dolar arasında olacak.

Mükemmel kamera deneyimi: Xiaomi 14 Ultra geliyor! Fiyatı ne kadar?  resim: 0

Xiaomi 14 Ultra modelinde tek noktalı ultrasonik parmak izi sensörü bulunacak. Şirketin üzerinde çalıştığı bu teknolojinin, mevcut amiral gemisi modellerinde kullanılan optik parmak izi okuyucudan daha hassas ve güvenli olduğu belirtiliyor.

Akıllı telefonun kamerası, 1 inçlik Sony LYT900 ana kamera sensörüne sahip olacak. Bu sensör, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 12S Ultra ve Xiaomi 13 Pro modellerinde kullanılan IMX9898'in optimize edilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca, ana kameraya üç adet 50 Megapiksel çözünürlüğünde yardımcı sensör eşlik edecek. Cihazda ayrıca 5.500 mAh'lik bir batarya bulunması bekleniyor.

Ne zaman tanıtılacak? 

Xiaomi 14 Ultra, gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacak. Yeni işlemci, 4 nm teknolojisiyle üretilmiş olup, performansı artırmak adına çeşitli çekirdekleri içermektedir. Bu iddialı telefonun Nisan 2024'te tanıtılması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800