Meta Quest 3 ile farkı hissedin! Etkileyici bir AR deneyimine hazır mısınız?

Gerek fiyatı gerekse özellikleri ile oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Meta Quest 3 başlığı ile kullanıma nihayet sunuldu. İşte özellikleri ve fiyatı…

Güncelleme:

Meta Quest 3 vitrindeki yerini sonunda aldı. AR deneyimi yaşamak isteyenlere özel olarak üretilen bu başlık hem fiyatı hem de özellikleri ile sizleri de şaşırtacak. Artırılmış gerçeklik ile karşımıza çıkan başlığı taktığınızda sizler de ne kadar gerçekçi bir duruş sergilendiğini görebileceksiniz. Başlık için en çok dikkat çeken özellik ise içerisinde bulunduğu ortamı çok iyi bir şekilde algılaması ve haritalandırması.

Meta Quest 3 fiyatı

Avrupa’da ürünün 128 GB depolama alanına sahip olan versiyonu 499 dolardan satışa sunuldu. Aynı şekilde 512 GB versiyonu da 650 dolar olarak işlem görüyor. Türkiye’de vergiler ile birlikte satış rakamı 128 GB versiyonu için 22.750 TL olurken 512 GB versiyonu ise 30.900 TL’ye denk geliyor. Şuan için sınırlı sayıda işletmede olsa dahi online olarak satın alınabilmekte.

Meta Quest 3 ile farkı hissedin! Etkileyici bir AR deneyimine hazır mısınız? resim: 0

Meta Quest 3 özellikleri ile dikkat çekiyor

Meta Quest 3, önündeki kameralar ile tam bir gerçeklik sunuyor. Toplam 4 adet ön kameraya sahip olan cihaz, derinlik sensörü sayesinde her şeyi harmanlamayı başarıyor. Ayrıca başlık için Xbox Cloud Gaming desteğinin geleceği de konuşulanlar arasında. Gerçek ile sanal dünyanın hiçbir zaman bu kadar flu olduğunu başka bir zaman göremeyeceğiniz gözlükleri sizlerin de denemesi gerekir. Özellikle F / P olarak son derece beklentileri karşılamaktadır.

Etiketler Teknoloji
Yorumlar
Kalan Karakter 800