Meta dev özelliği duyurdu! Artık Facebook ve Instagram…

Meta, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında kullanıma sunulan yeni özellikleri duyurdu. Buna göre içerik üreticileri artık yepyeni özellikler ile karşı karşıya kalıyor.

Güncelleme:

Meta, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında kullanıma sunulan yeni özellikleri duyurdu. Buna göre içerik üreticileri artık yepyeni özellikler ile karşı karşıya kalıyor. İçerik üreticilerinin daha iyi içerikler üretmesini sağlayacak olan bu özellikler kullanıcıların daha iyi bir deneyim kazanmasını sağlıyor.

Sosyal medyada en çok kullanılan platformların arkasındaki platform olan Meta, yeni özellikleri duyurmaya devam ediyor. İnsanların daha çok platformları kullanması için daha çok kolaylaştırmalar yapan platform Instagram ve Facebook’ta bir dizi yeni özelliği devreye sokmuş durumda. Daha iyi bir deneyim sağlanması açısından “profesyonel pano” özelliği de bu platformlarda güncellenmiş durumda.

Meta yeni özellikleri duyurdu!

Meta, artık içerik üreticilerine tavsiye verecek. İçerik üreticileri ise isterse bu tavsiyeleri alarak değerlendirebilecek. Oldukça basit özelliklerle dolu olan bu yönlendirme ile hem daha kaliteli içerikler elde edilecek hem de kullanıcıya hitap konusu daha başarılı olacak. Kullanıcı ise ne aradığını daha rahat görebilecek.

Meta dev özelliği duyurdu! Artık Facebook ve Instagram… resim: 0

Profesyonel Pano'ya eklenen test aracı, hazırlanan bir Reels içeriğin paylaşılmadan önce son kontrollerini yapacak. Böylece eksik olan şeyleri kullanıcıya bildirecek. Hatta tavsiyelerde sunacak ve düzenlenme işlemlerini de kolaylaştıracak.

Etiketler Facebook Instagram meta
Yorumlar
Kalan Karakter 800