LinkedIn üç yeni bulmaca oyununu tanıttı

LinkedIn, platformda daha fazla vakit geçirilmesini sağlamak ve kullanıcı etkileşimini artırmak amacıyla yeni bir adım attı. İşte LinkedIn'in tanıttığı üç yeni bulmaca oyunu...

Güncelleme:

Sosyal medya devi, kullanıcılarının zihinlerini zorlayacak ve ağlarını genişletecek üç yeni bulmaca oyunu sunarak öne çıktı. Mart ayında başlayan oyun denemeleri şimdi resmiyet kazandı. LinkedIn'in yeni bulmaca oyunları olan Queens, Crossclimb ve Pinpoint, platformdaki günlük bulmaca oyunlarının bir devamı niteliğinde. Queens, Sudoku tarzı bir taç düzenleme oyunu iken Crossclimb, verilen ipuçlarına göre kelimeleri sıralamanızı gerektiren bir bilgi yarışması. Pinpoint ise verilen kelimeler arasındaki bağlantıyı bulmanızı gerektiren zorlu bir kelime oyunu olarak öne çıkıyor.

Bu oyunlar, LinkedIn News ekibi tarafından geliştirildi ve şimdilik doğrudan bir link veya LinkedIn News üzerinden erişilebilir durumda. Her bir oyun, kullanıcıların günlük rutinlerine kısa bir mola olarak dahil edilmesini hedefleyerek gün içinde sadece bir kez oynanabiliyor.

LinkedIn üç yeni bulmaca oyununu tanıttı resim: 0

Ayrıca, birinci derece bağlantılarınızla birlikte oynamanıza ve oyun sonuçlarınızı bu bağlantılarla paylaşmanıza olanak tanıyan sosyal özellikler de mevcut. LinkedIn'in bu adımı, sadece profesyonel ağ kurma ve iş arama platformu olmanın ötesine geçerek kullanıcılarına daha doğal ve az işlem gerektiren yollarla etkileşimde bulunma fırsatı sunuyor.

LinkedIn üç yeni bulmaca oyununu tanıttı resim: 1

Oyunlar, doğası gereği fazla işlem gerektirebilir, ancak buradaki işlemler keyifli bir oyun oynamak üzerine kurulu. Eğer LinkedIn, kullanıcıları bu oyunlara bağlayabilirse, belki de onları platformda daha fazla tutmayı ve daha fazla içerikle etkileşimde bulunmalarını sağlayabilir. Bu strateji, özellikle genç kullanıcıları çekme konusunda Instagram ve TikTok gibi platformlarla rekabet edebilmenin bir yolu olarak görülüyor.

Etiketler oyun
Yorumlar
Kalan Karakter 800