Life2vec isimli yapay zeka modeli, ölüm tarihini yüzde 78 doğrulukla tahmin ediyor!

Bilim insanları, "life2vec" adlı yeni yapay zeka modelini kullanarak kişinin hayat hikayesini analiz ediyor ve ölüm tarihini yüzde 78 doğruluk oranıyla tahmin edebiliyor.

Güncelleme:

Bilim insanları, "life2vec" adlı yeni yapay zeka modelini kullanarak kişinin hayat hikayesini analiz ediyor ve ölüm tarihini yüzde 78 doğruluk oranıyla tahmin edebiliyor. Bu çığır açan model, benzer yaşamsal verileri tahmin eden diğer algoritmalarla aynı seviyede doğruluk sağlıyor. Life2vec diğer modellerden farklı olarak bir sohbet robotu gibi de davranarak kişinin hayat boyu ne kadar para kazanacağını da mevcut ayrıntıları kullanarak tahmin ediyor.

Life2vec isimli yapay zeka modeli, ölüm tarihini yüzde 78 doğrulukla tahmin ediyor! resim: 0

Yapay zeka geleceğin kaderini mi çiziyor? life2vec adlı algoritma ölüm tarihini ve gelir tahminini inanılmaz doğrulukla yapıyor!

Bilim dünyasında heyecan yaratan bir gelişme: "life2vec" adlı yapay zeka modeli bireylerin hayat hikayelerini inceleyerek ölüm tarihini yüzde 78 doğrulukla tahmin ediyor. Ancak bu algoritma sadece ölüm tarihini değil aynı zamanda kişinin hayat boyu kazançlarını da tahmin ederek dikkat çekiyor. Yapay zeka benzer yaşamsal verileri tahmin eden diğer algoritmalarla kıyaslandığında önemli bir başarı elde etmiş durumda.

Etiketler Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800