iPhone SE 4’ün tasarımı ortaya çıktı

Dördüncü nesil iPhone SE'nin varlığı, ortaya çıkan CAD görselleriyle kesinleşti. İşte iPhone SE 4'ün görüntüsü...

Güncelleme:

Şimdiye kadar birçok söylentiye konu olan dördüncü nesil iPhone SE'nin varlığı, ortaya çıkan CAD görselleriyle kesinleşti. Görseller, daha geniş çentikli bir ekrana işaret ederken aynı zamanda USB-C bağlantı noktasını da sergiliyor. Bu durum, iPhone SE 4'ün boyut ve tasarım bakımından iPhone 14'e benzer bir görünüme sahip olacağı iddiasını güçlendiriyor.

İPhone SE 4 özellikleri

Önceki modele kıyasla dördüncü nesil iPhone SE, daha modern tasarım detaylarına sahip olacak gibi görünüyor. TrueDepth kamera sistemine ev sahipliği yapan çentikli ekran, düz kenarlar, ince çerçeveler ve Lightning yerine USB-C bağlantı noktası gibi önemli değişiklikler göze çarpıyor. Ekran boyutu da 4,7 inçten 6.1 inçe yükseltilmiş durumda.

iPhone SE 4’ün tasarımı ortaya çıktı resim: 0

Ön tarafta önemli değişiklikler görülürken, arka tarafta ise daha az değişiklik olduğu göze çarpıyor. Tek bir arka kamera, geçmiş modellerde olduğu gibi, görsellerde olmasa da önceki söylentilere göre Eylem Düğmesi'nin bu modelde olacağı belirtiliyor. Ancak boyut açısından, iPhone SE 4'ün 147.7 x 71.5 x 7.7mm ölçüleriyle neredeyse iPhone 14 ile aynı olması bekleniyor.

iPhone SE 4’ün tasarımı ortaya çıktı resim: 1

iPhone SE 4 çıkış tarihi ne zaman? 

Mevcut raporlara göre, iPhone SE 4'ün 2025 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak bu yıl iPhone 16 serisiyle birlikte tanıtılma olasılığı da bulunuyor. Tasarımındaki bu potansiyel köklü değişiklikler, uygun fiyatlı iPhone ailesine yeniden ilgi çekebilir. Daha büyük ekran, Face ID, USB-C ve muhtemelen daha güçlü donanım ile iPhone SE 4, oldukça başarılı bir model olabilir. (Donanım haber) 


 
 
 
 
 

Etiketler iPhone
Yorumlar
Kalan Karakter 800