iPhone kullanıcılarına müjde! Yeni güncellemeyle 118 emoji daha geliyor

Apple, iOS 17.4 Beta 1 güncellemesini yayınladı ve bu sürümle birlikte yeni emojiler geleceği belli oldu. İşte detaylar...

Güncelleme:

Apple, kısa bir süre önce heyecanla beklenen iOS 17.3 kararlı sürümünü yayınladı ve bu güncelleme ile Çalınan Cihaz Koruması politikasını genişletti. Artık kullanıcılar, cihaz parolasını veya hesap bilgilerini değiştirmek istediklerinde Face ID/Touch ID üzerinden biyometrik kimlik doğrulaması yapmak zorundalar.

Geçtiğimiz saatlerde ise Apple, iOS 17.4 için ilk geliştirici betasını kullanıcılara sundu. Kararlı sürümün beraberinde önemli yenilikler getirmesi bekleniyor. Bu yenilikler arasında gizlilik ve güvenlik önlemleri yanı sıra kullanıcıların favori emojilerini bulmalarını sağlayacak özellikler de bulunacak. 

118 yeni emoji

iOS 17.4 kararlı sürümü ile birlikte, kullanıcılara sunulacak 118 yeni emoji dikkat çekiyor. Şu an sadece geliştiricilerin erişebildiği bu emojiler, kararlı sürümün yayınlanmasıyla geniş kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabilecek. Koşan, yürüyen, tekerlekli sandalye kullanan, anka kuşu, mantar ve çeşitli yüz ifadeleri gibi yeni emojiler, iPhone kullanıcılarının duygularını daha etkili bir şekilde ifade etmelerine olanak tanıyacak.

iPhone kullanıcılarına müjde! Yeni güncellemeyle 118 emoji daha geliyor resim: 0

Bunun yanı sıra, iOS 17.4 sürümüyle birlikte Avrupa Birliği'nin Digital Markets Act (Dijital Piyasalar Kanunu) kapsamında verdiği süre sonucunda Apple'ın iOS kullanıcılarına App Store dışından uygulama yükleyebilme imkanı sunması bekleniyor. Bu önemli değişiklik de iOS 17.4 kararlı sürümü ile geniş kullanıcı kitlesine sunulacak.

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800