iPhone 15 Pro'nun üç boyutlu görselleri ortaya çıktı!

Yayınlanan bir video içerikle ortaya çıkan iPhone 15 Pro'nun maketi, telefonu tüm detaylarıyla ortaya çıkarıyor. İşte iPhone 15 Pro'nun ilk üç boyutlu görüntüsü...

Güncelleme:

TikTok’un Çin’deki hali olan Douyin’de ortaya çıkan bir video içerik, serinin tasarımına ilişkin görüntüyü orta çıkardı. iPhone 15 Pro maketi, ilk kez üç boyutlu olarak görüntülendi.  Modele genel olarak bakıldığında 14 Pro’ya benziyor.

Apple haberleriyle adından söz ettiren Ming-Chi Kuo, şirketin iPhone 15 için MFi sertifikalı USB-C şarj cihazlarının hızlı şarj etme performansını optimize edeceğini söyledi. Özetle, Made for iPhone (MFi) desteği olmayan, başka şirketlere ait USB-C kablolarının kullanılması durumunda veri aktarma hızı oldukça düşecek. Bazı kaynaklara göre ise “Bu aksesuar desteklenmiyor” uyarısı vererek kullanımına izin vermeyecek.

iPhone 15 serisi ne zaman çıkacak?

iPhone 15 serisinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Serinin Pro modelleri 8 GB RAM ile sahne alacak. Standart iPhone 15 modelleri ise 6 GB RAM kapasitesinde kalmaya devam edecek. Ancak, selefinin Pro modellerinde kullanılan LPDDR5 RAM’e yükseltilecek. Pro modelleri ise A17 Bionic ile birlikte sahne alacak.

İşte iPhone 15 üç boyutlu görüntüsü:

iPhone 15 Pro'nun üç boyutlu görselleri ortaya çıktı! resim: 0

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800