IPhone 15 alan bin pişman! Isınma, batarya derken şimdi de yeni sorun ile gündemde!

IPhone 15 Pro alan kişiler her geçen gün farklı konularda şikayetleri ile gündeme geliyor. Isınma sorunu, batarya sorunu derken şimdi de sosyal medyada bazı kullanıcılar hoparlörden şikayetçi oldular. İşte detaylar…

Güncelleme:

IPhone 15 Pro alan kişiler her geçen gün farklı konularda şikayetleri ile gündeme geliyor. Isınma sorunu, batarya sorunu derken şimdi de sosyal medyada bazı kullanıcılar hoparlörden şikayetçi oldular. Iphone 15 Pro almak için geceden kuyruğa giren vatandaşlar şimdide telefon aldıklarına bin pişman. Son dönem problemi ise hoparlörden gelen cızırtı. Ses seviyesinin çok fazla yükseltilmesi ile birlikte hoparlörden cızırtı geldiğini söyleyen kullanıcılar, özellikle kulaklık hoparlörünün etkilendiğini söylediler. Kullanıcılardan en çok gelen şikayet ise ses bozulması ve cızırtı.

IPhone 15 alan bin pişman! Isınma, batarya derken şimdi de yeni sorun ile gündemde! resim: 0

Bir kullanıcı ise daha farklı problem ile gündemde.  IPhone 15 Pro Max sahibi olan kullanıcı, en yüksek seste hoparlörü açarsa eğer karşıdaki sesin çınladığını söyledi. Ancak başka bir kullanıcı ise ses düzeyi sadece %80’de iken müzik dinleyemediğini söyledi. Yine müzik dinlerken de bir cızırtı duyduğunu sözlerine ekledi. Yine bazı kullanıcılarda ses ile ilgili belirli videolarda veya frekanslarda sesin titrediğini veya patladığını söylüyor.

Telefon değişimi de çare olmuyor

Bazı kullanıcılar bu durumları yaşadıktan sonra telefonlarının ücretsiz bir şekilde değiştiğini ancak yeni gelen telefonlarında da aynı durumun devam ettiğini söyledi. Bu da yazılımsal veya fabrikasal bir hatanın söz konusu olabileceğini akla getiriyor.

Apple tarafından konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken yaşanan bu sorunların donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olup olmadığı bilinmiyor. Yakın zamanda bir açıklama yapması beklenne Apple’ın yazılımsal sorunları bir güncelleme ile halledebileceği de konuşulanlar arasında.

Etiketler iPhone Apple telefon
Yorumlar
Kalan Karakter 800