iOS 17 Yenilikleri Sızdırıldı: Yeni kamera güncellemesi nasıl olacak?

Yaklaşan iOS 17 işletim sistemi hakkında sızdırılan bilgilere göre, yeni işletim sistemi widget'lar, karanlık mod ve kamera uygulaması güncellemeleri ile birlikte gelecek. İşte detayları...

1 6 IOS 17'DE WIDGET'LAR DAHA ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR OLACAK
IOS 17'DE WIDGET'LAR DAHA ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR OLACAK

Yeni sızıntılarla beraber iOS 17'nin olası özellikleri hakkında daha fazla bilgi sunuyor. İddialara göre, iOS 17'nin ana ekranındaki widget'lar için daha fazla özelleştirme seçeneği sunacağı ve kullanıcıların widget'ları daha esnek bir şekilde düzenleyebileceği söyleniyor.

2 6 UYGULAMA KÜTÜPHANESİ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ IOS 17'DE GELİYOR
UYGULAMA KÜTÜPHANESİ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ IOS 17'DE GELİYOR

Yeni işletim sistemi ile birlikte kullanıcılar, uygulama kütüphanesindeki uygulamaları kolayca arayabilecek ve kategorilere göre düzenleyebilecekler. Bu özellik, ana ekrandaki uygulama sayısını azaltarak daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayabilir.

3 6 IOS 17'DE DAHA GELİŞMİŞ KARANLIK MOD SEÇENEĞİ OLACAK
IOS 17'DE DAHA GELİŞMİŞ KARANLIK MOD SEÇENEĞİ OLACAK

iOS 17'nin bir diğer önemli özelliği, daha gelişmiş bir karanlık mod seçeneği sunması olabilir. Kaynaklara göre, bu karanlık mod seçeneği, daha doğal bir renk paleti kullanacak ve kullanıcıların gözlerini daha az yorması için daha uygun olacak.

4 6 YENİ KAMERA UYGULAMASI İLE IOS 17'DE DAHA FAZLA KONTROL SUNULACAK
YENİ KAMERA UYGULAMASI İLE IOS 17'DE DAHA FAZLA KONTROL SUNULACAK

Bunun yanı sıra, iOS 17'nin önceki sürümlerine göre daha gelişmiş bir kamera uygulamasına sahip olabileceği de söyleniyor. İddialara göre, yeni kamera uygulaması, daha hızlı netleme, daha iyi gece modu performansı ve daha fazla manuel kontrol seçeneği sunacak.

5 6 SAĞLIK UYGULAMASI DA DEĞİŞİYOR: IOS 17 İLE TAKİP VE PAYLAŞIM KOLAYLAŞACAK
SAĞLIK UYGULAMASI DA DEĞİŞİYOR: IOS 17 İLE TAKİP VE PAYLAŞIM KOLAYLAŞACAK

Son olarak, iOS 17'nin sağlık uygulamasında da bazı değişiklikler yapacağı söyleniyor. İddialara göre, yeni işletim sistemi, kullanıcıların sağlık verilerini daha kolay takip etmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyacak.

6 6 BEKLENTİLER YÜKSEK: IOS 17'NİN YENİLİKLERİ HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK
BEKLENTİLER YÜKSEK: IOS 17'NİN YENİLİKLERİ HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK

Bu iddialar henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da, iOS 17'nin birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak yenilikler sunabileceği açıkça görülüyor. Haziran ayındaki WWDC 2023 etkinliğinde, Apple'ın iOS 17'yi resmi olarak tanıtması ve tüm bu iddiaları doğrulaması bekleniyor. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800